'Evlenir evlenmez hamile kaldım...'

06 Ağustos 2015 Perşembe, 09:57
'Evlenir evlenmez hamile kaldım...'
Burcu Esmersoy, Bodrum’da Marie Claire ile buluştu. Dergiye verdiği röportajda ‘çocuk itirafı’nda bulundu.
'Evlenir evlenmez hamile kaldım...'
Erkek arkadaşınla arkadaş gibi misin? Kendin olur musun yani yanında? - Şimdi bakıyorum da eskiden yanında rahat edemediğim insanlarla birlikte olmuşum. Daha doğrusu yanında kendim olamadığım insanlarla. Bunun çok yanlış olduğunu fark ettim. Bir insanın yanında kendin gibi olamıyorsan, rahat davranamıyorsan, ne anlamı var? O yüzden son dönemde özellikle yanında kendim gibi olduğum insanları hayatıma alıyorum.
'Evlenir evlenmez hamile kaldım...'
Daha önce bir evlilik yaşadın ama genel anlamda sormak istiyorum. Evlilik, çocuk gibi konulara sıcak bakıyor musun? - Bence evlilik çok zor ama bütün kadınların mutlaka bir kere evlenmesi lazım. İnşallah doğru insan olur ve evlilikleri devam eder ama devam etmiyorsa da üzülmemeleri lazım. Çünkü o gazın alınmış oluyor. Hani arkadaşların evleniyor, herkes beyaz gelinlik giyiyor ya... Sen de evlenmek istiyorsun haliyle. Herkes o beyaz gelinliği giyip hayatının en güzel gününü yaşamalı bence. Sonraki ilişkilerinde bir beklenti içine girmiyorsun. Bence evlenip ayrı evlerde yaşamalı insanlar. Ya da arada sırada yalnız kalabilecekleri bir ortam olmalı. Aynı evde yaşamak dünyanın en zor şeyi. Ev ne kadar büyük olursa olsun, o evde kocan bile sana batıyor.
'Evlenir evlenmez hamile kaldım...'
Çocuk konusunda ne düşünüyorsun? İster misin çocuğun olmasını? - Ben âşık olduğum erkekten çocuk yapmak istiyorum. Onun dışında illa çocuğum olsun diye delirmiyorum. Evlendiğim zaman ikimiz de çocuk istiyorduk. Ben zaten evlenir evlenmez hamile kaldım, maalesef düşürdüm. Ondan sonra da zaten boşandım. Ama dediğim gibi, âşık olduğum erkekten bir parça, aşkımızın meyvesini istiyorum tabii ki.
'Evlenir evlenmez hamile kaldım...'

En Çok Okunan Haberler