2 ilden acı haberler art arda geldi: 5 şehit, 10 yaralı

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde operasyonlar devam ederken, şehit sayısı 3'e, yaralı sayısı da 9'a çıktı. Şırnak'ta ise PKK'lilerin saldırısı sonucu 2 polis şehit oldu, 1 polisin ise tedavisi devam ediyor.

Yayınlanma: 24.03.2016 - 11:32
Abone Ol google-news

İlçenin Otogar Kavşağı'nda saat 12.20 sıralarında meydana gelen olayda, PKK'lilerin önceden tuzakladıkları patlayıcıyı askerlerin geçişi sırasında infilak ettirdi.

Patlamada 2 asker şehit oldu, 5 asker yaralandı. Bazılarının durumu ağır olan yaralılar hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

Sabah da 1 askerin şehit olduğu, 4 askerin yaralandığı Nusaybin'de şehit sayısı 3'e, yaralı sayısı 9'ayükseldi.

GENELKURMAY'DAN AÇIKLAMA
 
Genelkurmay Başkanlığı, Nusaybin'de PKK'lilerin tuzakladığı bomba ile yaptığı saldırıda 2 askerin şehit olduğunu, 3 askerin de yaralandığını açıkladı. Açıklamada, şöyle denildi:
 
"24 Mart 2016 Perşembe günü Mardin ili Nusaybin ilçesinde devam eden operasyonlar esnasında bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce önceden tuzaklanan el yapımı patlayıcının patlatılması sonucunda iki kahraman silah arkadaşımız saat 12.10’da şehit olmuş, üç kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır. Yaralılar derhal hastaneye sevk edilmiş olup tedavilerine devam edilmektedir.Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar temenni ediyoruz. Kamuoyuna saygı ile duyurulur." 
 
ŞIRNAK'TA 2 ŞEHİT

Şırnak kent merkezinde ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve emniyet güçlerince 14 Mart'ta başlatılan operasyonlar sürüyor.

Güvenlik güçlerince Gazipaşa Mahallesi'nde yürütülen operasyonda PKK'lilerin saldırısı sonucu 2'si ağır 3 polis memuru yaralandı.

Şırnak Devlet Hastanesine kaldırılan polislerden ikisi müdahaleye rağmen şehit düştü, 1 polis memurunun tedavisi sürüyor.

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler