3.Köprü selfie'cileri bu kez AVM'ye tırmandı

3. köprü inşaatına gizlice girerek 350 metre yüksekliğindeki vinç üzerinde selfi çekinen Pavel Smirnov, bu kez de İstanbul'un göbeğindeki bir AVM'nin 150 metre yüksekliğindeki çatısına tırmandı. Zirvede arkadaşıyla 'çak' yapan Smirnov, selfi çekinmeyi de ihmal etmedi.

Yayınlanma: 16.12.2015 - 11:22
Abone Ol google-news

<video:448984>


3. köprü inşaatına tırmanmasıyla biranda dikkatleri üzerine çeken macera ve yükseklik tutkunu Pavel Smirnov, yanına bir arkadaşını alarak Kadıköy'deki bir AVM'nin 156 metre yüksekliğindeki çatısına tırmandı. Yolculuklarını baştan sona cep telefonu ile kayda alan ikili, AVM'ye müşteri gibi girdi. Şüphe çekmeyen ikili en üst kattan çatıya, çatıdan da AVM'nin kulesine tırmandı.

Çıplak elle ve herhangi bir emniyet tedbiri almadan çatının en yüksek noktasına ulaşan ikili, 156 metre yükseklikte İstanbul'u arkalarına alarak selfilerini çekti. Sonra da geldikleri yoldan inerek, güvenlik görevlilerine yakalanmadan binayı terk etti.

Sosyal paylaşım sitesinde duygularını paylaşan Pavel Smirnov, "Bu binanın konumunu gerçekten sevdim. Video ya da fotoğraf çekmek için çok fazla imkan sağlıyor. Çatısının tasarımı da harika. Eğer Parkour yapmak isterseniz burada uzun zaman kalabilirim." diyerek macera tutkunlarına göndermede bulundu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler