4 ilde 183 PKK'li öldürüldü

Genelkurmay Başkanlığı, düzenlenen operasyonlarda şu ana kadar Şırnak Cizre'de 122, Silopi'de 8, Diyarbakır Sur'da 30, Bitlis'de Sehi Ormanları bölgesinde 4, Mardin Dargeçit'te 16, Nusaybin'de 3 olmak üzere 183 PKK'linin öldürüldüğü açıkladı.

Yayınlanma: 24.12.2015 - 14:38
Abone Ol google-news

CİZRE'DE 122, SİLOPİ'DE 8 PKK'Lİ ÖLDÜRÜLDÜ

Şırnak Cizre’de devam eden operasyonda dün 6 PKK'li öldürüldü. Operasyonda, toplam öldürülen PKK'li sayısının 122 olduğu belirtildi. Şırnak Silopi'de ise 17 adet El Yapımı Patlayıcı imha edildi, bir barikat kaldırıldı ve 1 adet Kaleşnikof Piyade Tüfeği, 5 adet av tüfeği, 11 adet roketatar mermisi ve 1 adet telsiz ele geçirildi. Şırnak Silopi'de şu ana kadar öldürülen PKK'li sayısının 8 olduğu bildirildi.

SUR'DA 30 PKK'Lİ ÖLDÜRÜLDÜ
 
Diyarbakır Sur'da devam eden operasyonda; dün 7 PKK'li, 9 Aralık 2015'te öldürülen PKK'li sayısının ise 30 olduğu öğrenildi. Ayrıca Sur'da 2 adet El Yapımı Patlayıcı ve bir barikat imha edildiği belirtildi.

BİTLİS'DE 4 PKK'Lİ ÖLDÜRÜLDÜ
 
Bitlis’de Sehi Ormanları bölgesinde devam eden operasyonda; önceki gün 4 PKK'li öldürüldü. Operasyonda ayrıca 1 adet büyük telsiz ve 9 adet el bombası ele geçirildi.

DARGEÇİT'TE 16 PKK'Lİ ÖLDÜRÜLDÜ
 
Mardin'in sokağa çıkma yasağı bulunan Dargeçit İlçesi'ndeki ise şu ana kadar 16 PKK'lli öldürüldü.

NUSAYBİN'DE 3 PKK'Lİ ÖLDÜRÜLDÜ
 
Mardin'in sokağa çıkma yasağı bulunan Nusaybin İlçesi'nde güvenlik güçlerin 3 PKK'liyi öldürdü.

DOĞUBAYAZIT'TA 3 ASKERİ YARALANDIĞI SALDIRIYA KARIŞAN 1 PKK'Lİ YAKALANDI
 
Ağrı Doğubayazıt'ta, 29 Temmuz 2015’te, 3 askerin yaralandığı saldırıyı gerçekleştiren 1 PKK'li, İstanbul’da güvenlik güçleri tarafından yakalandı.

BİNGÖL VE TUNCELİ'DE OPERASYON
 
Bingöl Yedisu’da, yapılan arama tarama faaliyeti esnasında; 1 adet Kaleşnikof piyade tüfeği, 1 adet boş şarjörü ile muhtelif cins ve miktarda yaşam malzemesi ele geçirildi. Tunceli Merkez, Bali Deresi bölgesinde devam eden operasyonda; 1 adet El Yapımı Patlayıcı bulunarak yerinde imha edildi, muhtelif cins ve miktarda yaşam malzemesi ele geçirildi.

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler