41 kaçak yakalandı

Türkiye'de bulunmaları için yasal gerekleri karşılamayan ve sınırı yasa dışı yolla geçmek isteyen toplam 41 kaçak şahıs yakalandı.

Yayınlanma: 05.05.2010 - 20:12
Abone Ol google-news

Genelkurmay Başkalığı internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Kolluk Kuvvetlerince Edirne ve Bitlis il merkezlerinde icra edilen önleyici tedbirler kapsamında yapılan kontrollerde, Türkiye'de bulunması için yasal gerekleri karşılamayan 14 Myanmar, 7 Filistin, 2 Cezayir, 2 İran uyruklu toplam 25 şahıs yakalandı.

Bu arada, Yunanistan Sınırı'nda Türkiye'den Yunanistan'a yasa dışı olarak geçmeye çalışan 4 Filistin, 2 Somali, 1 Gürcistan uyruklu toplam 7 şahıs ele geçirildi. Ayrıca Suriye Sınırı'nda, Suriye'den Türkiye'ye yasa dışı olarak geçen 3 Türk vatandaşı ile Türkiye'den Suriye'ye yasa dışı olarak geçmeye çalışan 1 Türk vatandaşı yakalandı. İran Sınırı'nda da İran'dan Türkiye'ye yasa dışı olarak geçen 1 Türk, 2 İran uyruklu toplam 3 şahıs yakalanırken, Bulgaristan Sınırı'nda ise Türkiye'den Bulgaristan'a yasa dışı olarak geçmeye çalışan 2 Filistin uyruklu şahıs ele geçirildi. Yakalanan şahıslar hakkında yasal işlem başlatıldı. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler