ABD, Trump döneminde askıya alınan Filistin'e yardımları yeniden başlatıyor
ABD, Trump döneminde askıya alınan Filistin'e yardımları yeniden başlatıyor.

ABD'de yeni göreve gelen Joe Biden yönetimi, Donald Trump döneminde askıya alınan Filistin'e yardımları yeniden başlatacağını ve iki devletli çözüm için çalışacağını bildirdi.
Birleşmiş Milletler (BM) Güvenlik Konseyinde konuşan ABD'nin BM Daimi Temsilci Vekili Richard Mills, Biden'ın Filistin konusundaki yaklaşımına ilişkin önemli açıklamalar yaptı.
Mills, konuşmasında, Biden yönetiminin daha önce askıya alınan Filistin'e yardımları yeniden aktif hale getireceğini açıkladı.
Trump döneminde Filistin'in ABD'de kapatılan diplomatik misyonlarının yeniden açılacağını belirten Mills, BM'nin Filistinlilere yardım programlarının yeniden işler hale getirileceğini kaydetti.
Mills, "Yeni yönetimin Orta Doğu politikası, içinde İsrail'in güvenlik ve barış içinde yaşayacağı ve yanı başında da kendi ayakları üzerinde duran bir Filistin devletinin olduğu, üzerinde mutabık kalınmış iki devletli çözümü desteklemektir" ifadesini kullandı.
Video Haberler
-
'Sandıkta bunun hesabını AKP’ye sorarız'
-
Kuyumcukent'te zam isyanı
-
'Yolcu' dehşeti: Taksiciyi ısırıp darbetti!
-
Tekkeköy’deki yangın korkuttu
-
3 ilçenin trafiğini rahatlatması beklenen yol açıldı
-
Köpekbalığını paspasla kovaladılar
-
Metroda 'alkol' kavgası
-
Kocaeli'de fabrika yangını
-
Yunanistan’da 53 noktada orman yangını
-
Domuz sürüsü araçlara aldırış etmedi karşıya geçti
En Çok Okunan Haberler
-
Sigaraya dev zam
-
Memur zammı belli oldu: İşte en düşük maaş
-
Demirören'e tarih verdi
-
İstanbul’da yasak kararı!
-
Trabzon’da da ‘cüppeli yürüyüş’
-
'Erdoğan seçilirse görevden alınabilirim'
-
Enflasyon 1998 yılından bu yana en yüksek seviyede!
-
Trafik ışıklarında yeni dönem
-
Köpekbalığını paspasla kovaladılar
-
Siz bunları hiç bilmemiş olun!