ABD'de bir kadın seri katili yakalattı

ABD'de, kendisini öldürmek isteyen erkeğin elinden kurtulmayı başaran kadın bir seri katili ortaya çıkardı. İki haftada 4 kadını öldürdüğü anlaşılan katilin, sınır devriyesi olarak görev yapan bir polis memuru olduğu açıklandı.

Yayınlanma: 17.09.2018 - 09:56
Abone Ol google-news

ABD'nin Texas eyaletinde sınır devriyesi olarak görev yapan Juan David Ortiz, 2 haftada 4 kadını öldürdü. Ortiz, 5. kişiyi öldürmeye çalışırken kadının kaçıp polise gitmesi üzerine yakalandı. Cinayete teşebbüsten yakalanan Ortiz, işlediği cinayetleri bir bir itiraf etti.

Kadının ifadesinde ilginç detaylar

Ortiz'in arabasında, iki hafta öncesinde öldürülen arkadaşı Melissa hakkında sohbet ettikleri sırada, Ortiz'in sinirlendiğini ve ona silah çektiğini ifade eden kadın, pencereden çıkarak Ortiz'in elinden kurtulmayı başardığını ifade etti. Pencereden kaçarken tişörtü saldırganın elinde kalan ve karanlıkta koşarak kaybolan kadın devriye gezen bir polisle karşılaşıp başından geçenleri anlattı. Ortiz'in evinde arama yapan polisler, onu bir otoparkta arabasında saklanırken buldu.

Kan donduran gerçek: Sabahtan beri 2 kişi daha...

Cinayete teşebbüs suçuyla sorguya alınan Ortiz'in 29 yaşındaki Melissa Ramirez ve 42 yaşındaki Claudine Luera'nın katili olduğu ortaya çıktı. Ancak Ortiz'in bir sonraki itirafı polisin 'seri katil' olarak değerlendirmesine yol açtı. Sınır devriyesi, kendisini ele veren kadın kurtulmasıyla polis tarafından yakalanması arasındaki 5 saatte 2 kadını daha öldürdüğünü itiraf etti.

Polis, ilk cinayetin 3 Eylül'de işlendiği ve öldürülen kadınların seks işçisi olduğu açıkladı. Öldürülen kadınlardan ikisinin, olduğu belirtilirken diğer iki kadının kimliği paylaşılmadı. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler