ADD'den Cumhurbaşkanı Gül'e tepki

Atatürkçü Düşünce Derneği, Cumhurbaşkanı Gül'ün, TBMM açılışındaki sözlerinin, Türkiye'yi zaaf içinde gösterdiğini belirterek, "Sayın Cumhurbaşkanı'nın tereddütlü ifadesini doğru bulmuyoruz" denildi.

Yayınlanma: 09.10.2009 - 09:23
Abone Ol google-news

ADD'den yapılan yazılı açıklamada, "Sayın Cumhurbaşkanı, TBMM'nin açılış konuşmasında 'Kendi sorunlarını kendi iradeleriyle çözemeyen devletler başkalarının istismarlarına açıktır' diyerek Türkiye Cumhuriyeti'ni bir zaaf içerisinde, kendi iradesiyle sorunlarını çözemeyen bir devlet durumunda göstermiştir" denildi.

Oysa Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Atatürk'ün, aklın ve bilimin rehberliğini yol gösterici olarak işaret ettiği ifade edilen açıklamada şunlar kaydedildi:

"Atatürkçü Düşünce Derneği, Güneydoğu sorununa Diyarbakır'da yaptığı toplantıyla, Ermeni sorununa örgüte gönderdiği genelgeyle, tüm ülke sorunlarına Atatürkçü Düşünce Sistemi içerisinde çözüm bulunacağına vurgu yapmıştır.

Ülkemizin bağımsızlığına kıskançlıkla sahip çıkan bir örgüt olarak Sayın Cumhurbaşkanı'nın tereddütlü ifadesini doğru bulmadığımızı kamuoyuna saygıyla duyururuz."
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler