'Ak Sakallı Dede'ye uyuşturucu gözaltısı

'Leyla ile Mecnun' dizisinin Ak Sakallı Dede'si Köksal Engür, uyuşturucu ticareti yapmak suçlamasıyla eşi Jale Engür'le birlikte gözaltına alındı. Oyuncunun evinde 1300 gram esrar ve hassas terazi bulundu.

Yayınlanma: 08.12.2012 - 12:02
Abone Ol google-news

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul’da uyuşturucu satışı yapan ve ‘torbacı’ olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik aldığı ihbar üzerine çalışma başlattı. Yapılan telefon takibine “Leyla ile Mecnun” dizisinin Ak Sakallı Dede’si Köksal Engür de takıldı. Eşi Jale Engür’le birlikte uyuşturucu sattığı iddia edilen Engür’ün evine dün sabah saatlerinde baskın yapıldı.

Uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla eşi Jale Engür ile birlikte gözaltına alınan Leyla ile Mecnun dizisinin Ak Sakallı Dede'si Köksal Engür, emniyetteki ifadesinde, evde bulunan 1300 gram esrar ve hassas terazinin kendisine ait olduğunu itiraf ettiği belirtildi. Aynı operasyon kapsamında 15 torbacının daha yakalandığı belirtildi.

Engür çifti, sağlık kontrollerinin ardından emniyete götürüldü. Köksal Engür ve eşi Jale Engür “uyuşturucu ticareti yapmak”la suçlanıyor. Operasyonda yakalanan diğer zanlılar da dört gün sorgulandıktan sonra İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’na sevk edilecek.

Dün, Köksal Engür'ün de rol aldığı Maçka G -Mall'daki Tiyatro Dot'un Dotmarsta Salonu'nda sahnelenecek oyun için duyurular yapılmıştı. Ancak operasyon nedeniyle sahneye çıkamadı.

 


 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler