Akıllı banklar ile tanışın

Gelişen bilim ile gelecekte doğanın insan hayatında çok daha fazla önem kazanılacağı biliniyor.Gelişme kat eden teknoloji de Doğal Yaşamı bozmamak adına çalışmalar gerçekleşiyor.Bu çalışmaların son ürünü ise Akıllı Banklar.

Yayınlanma: 27.06.2015 - 09:33
Abone Ol google-news

Petrol,insan hayatına olumsuz etkileyen kimyasal enerjiler,elektirik enerjilerin aksine doğal ve insan hayatına zaran vermeyen güneş enerjisine daha fazla yatırım yapılmaya başlandı.Güneş’in yaydığı ve Dünya’mıza da ulaşan enerji, Güneş’in çekirdeğinde yer alan füzyon süreci ile açığa çıkan ışınım enerjisidir. Güneşteki hidrojen gazının helyuma dönüşmesi füzyon sürecinden kaynaklanır.Ancak hava kirliliğinin neden olduğu Küresel loşluk ise daha az miktarda Güneş ışının yeryüzüne ulaşmasına neden olduğu için, Güneş enerjisinin geleceği ile ilgili az da olsa endişe yaratmaktadır.Zararsız enerji çözümleri üretmeye odaklanan Strawberry Energy ‘nin de geliştirdiği Akıllı Banklar sadece oturup dinlenilen veya beklenen yerler olmaktan çıkıyor.Bu Akıllı Banklar oturan kişiler güneş enerjisi sayesinde akıllı telefonlarını veya diğer cihazlarını şarj edebiliyor.

Akıllı Banklar  bölgedeki hava durumuyla ilgili bilgi veriyor.Bu teknoloji bakımından çok konforlu olan bankların özelliği bunlarla sınırlı değil. Banklarda bulunan acil butonu ile herhangi bir sağlık sorunu yaşanması halinde en yakın sağlık birimlerini yardıma çağırıyor. İlk olarak Londra’da kullanılmaya başlanacak olan bu akıllı bankların zaman içerisinde Avrupa ve Orta Doğu‘da da yer alacağı söyleniyor.Doğal Yaşamı koruyan teknolojik ürünlerin tüm ülkeler tarafından yoğun rağbet göreceği düşünülüyor.Yakın zamanda bu bankların tüm ülkelerde yaygın olarak kullanılması bekleniyor.
 
Volocopter ilk insanlı uçuş için hazır


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon