AKP Gençlik Kolları'ndan maskesiz Muş seyahati

Malazgirt Zaferi’nin 950. yıl dönümü nedeniyle düzenlenen etkinlikler için Muş’a giden AKP Malatya Battalgazi İlçe Gençlik Kolları üyelerinin, yolculukları sırasında maskesiz bir şekilde şarkı söyledikleri görüldü.

Yayınlanma: 26.08.2021 - 12:40
AKP Gençlik Kolları'ndan maskesiz Muş seyahati
Abone Ol google-news

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Malazgirt Zaferi’nin 950. yıl dönümü nedeniyle Muş’ta düzenlenen törenlere katıldı.

Törene otobüs ile giden AKP Malatya Battalgazi İlçe Gençlik Kolları'nın yolculuk görüntüleri, Battalgazi Gençlik Kolları Başkanı Harun Erdem tarafından sosyal medyada paylaşıldı.

Görüntülerde, Sağlık Bakanlığı’nın zorunlu tutmasına karşın, gençlerin; cep telefonları ile ışık gösterisi yaptıkları ve maskesiz bir şekilde şarkı söyledikleri görüldü.

Gençlik Kolları Başkanı Erdem, görüntüleri; “Battalgazi gençlik kolları olarak Muş, Malazgirt programımız için yola çıktık. Sen gülümse daima Recep Tayyip Erdoğan, son nefesimize kadar yanınızdayız” notuyla paylaştı.

AKP MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise Erdem’in paylaşımını; “Güzel evlatlarım, Yolunuz açık olsun” notuyla alıntıladı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler