AKP'de seçim klibi Ömer ve Faruk Çelik'i ters düşürdü

Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski bakanı ve AKP Şanlıurfa Milletvekili adayı Faruk Çelik, terör olaylarında kardeşlik adı altında kendi reklamını yaptığı bir klip hazırlattı. Sosyal medyadan gelen tepkiler sonrası AKP sözcüsü Ömer Çelik, Twitter hesabından açıklama yaptı. Çelik, reklamın AKP'nin kurumsal çalışması olmadığını söyledi.

Yayınlanma: 21.10.2015 - 20:34
Abone Ol google-news
<video:392153>



‘Mesele memleket meselesi, oyunuza dikkat edin, oyuna gelmeyin' sloganıyla hazırlanan klipte uzun namlulu suikast silahıyla mevziye yatan bir PKK'li nöbet kulübesindeki öldüreceği askerin Kürtçe türkü okumasıyla vazgeçiş anlatılıyor.

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, bugün internet sitelerinde yayınlanan PKK konulu reklamın AKP'nin kurumsal çalışması olmadığını açıkladı.

PKK konulu bir seçim Reklamının AKP'nin kurumsal bir çalışması olmadığı ortaya çıktı. Açıklama AKP Sözcüsü Ömer Çelik'ten geldi. Çelik Twitter'dan “Bu tip çalışmalar hiçbir şekilde AK Parti ile ilişkilendirilmemelidir” dedi.

Ömer Çelik şunları yazdı:

“Oyuna gelme kardeşim’ etiketiyle sosyal medyada yayınlanan film, Ak Parti Genel Merkezi tarafından onaylanmış bir çalışma değildir. Genel Merkezimiz tarafından onay verilmeyen çalışmaların Ak Parti çalışması gibi sunulması doğru değildir. Bu tip çalışmalar hiçbir şekilde Ak Parti ile ilişkilendirilmemelidir.”

REKLAMIN SONUNDA FARUK ÇELİK VAR

Bir teröristin Kürtçe türkü söyleyen askeri vurmaktan vazgeçip silahı bırakmasını anlatan reklam filminin sonunda Faruk Çelik'in "Mesele memleket meselesi, oyunuza dikkat edin, oyuna gelmeyin” dediği görülüyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler