AKP'li Hamza Dağ: Tuğluk’un cenazesine saldırı HDP’nin operasyonu

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, HDP’li Aysel Tuğluk’un annesi Hatun Tuğluk’un cenazesine yönelik saldırı için “Ölümler üzerinden operasyonlar yapma dönemini yeniden başlattılar” dedi. Dağ, ayrıca Süleyman Soylu ile saldırgan bir kişinin çekildiği fotoğrafın kurgulanmış olduğunu iddia etti.

Yayınlanma: 17.09.2017 - 22:03
Abone Ol google-news

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, HDP eş Genel Başkan Yardımcısı Aysel Tuğluk’un annesi Hatun Tuğluk’un cenazesine yönelik saldırı için “Ölümler üzerinden operasyonlar yapma dönemini yeniden başlattılar” dedi. Dağ, ayrıca Süleyman Soylu ile saldırgan bir kişinin çekildiği fotoğrafın kurgulanmış olduğunu iddia etti.

Dağ'ın konuşmasından başlıklar şöyle:

"O cenazenin oraya gömülmesi ve o insanları oraya getiren zihniyet aynı zihniyet. Oraya getirerek eylem yapacak kişileri haberdar eden olayı eyleme dönüştüren kim? Daha sonra İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun bir kişinin isteği üzerine çekilip, daha sonra fotoğrafının servis edilmesi olayı var. İşte, bunlar, ölümler üzerinden ne yazık ki bir takım operasyonlar yapma dönemini yeniden başlattılar."

Cenaze saldırganının albümünden AKP çıktı

Süleyman Soylu: Ben bir fotoğrafla istifa mı edeceğim?




 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler