Alex de Souza'dan flaş açıklamalar

Fenerbahçe'nin efsane Brezilyalısı Alec de Souza, FB TV'de 14/16 programına konuk oldu.

Yayınlanma: 15.02.2019 - 15:15
Alex de Souza'dan flaş açıklamalar
Abone Ol google-news

 

Alex de Souza'nın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"6-7 sene olmuştu kulüp televizyonundan taraftarlara seslenmeyeli. Bu fırsatı tanıdığınız için çok teşekkür ederim. Eksikliğini hissettiğim bir şeydi bu."

"Elbette futbolu takip ediyorum. Türkiye'ye de tabii ki ilgim var. Fenerbahçe sıkıntılı başladı sezona ama toparlanma dönemine girdi. Umuyorum yakalanan çıkış devam edecek. Fenerbahçe üstüne koyarak devam edecektir, ben olumlu görüyorum."

Oğlun Felipe senden daha yetenekli diyorlar doğru mu?' sorusuna Alex: "Felipe, dünyada topun peşinden koşan milyonlarca çocuktan biri. Onun farkı babasının futbolcu, dedesinin kulüp başkanlığı yapmış olması. Hayatı futbol topu, hayali futbolcu olmak. Neler olacak göreceğiz."

Samsunspor maçında attığı röveşata golüyle alakalı Alex: "Bu gol şans golü. Böyle bir pozisyon size geldiğinde yapmanız gereken, topu kontrol edip en yakınınızdaki futbolcuya vermek. Havadan gelen her topa röveşata denemezsiniz. Baktım arkadaşlarım uzaktaydı, denedim ve gol oldu"

"Bu golü kariyerimin en güzel ilk 5 golü arasına almıyorum. Bazı golleri önceden hissedip, önceden ne yapacağımı sezip atabiliyorum. Planlayabildiğim golleri ben her zaman üst sıralara koyarım. Samsunspor maçındaki gol tamamen anlık gelişmişti."

"İlk Galatasaray maçını çok iyi hatırlıyorum. Serbest vuruşta topun başına geçtiğimde aklıma 'Gerçek Fenerbahçeli, Galatasaray'a gol attığınızda oluyorsunuz' geldi. Ben de o golle gerçek Fenerbahçeli oldum."




Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler