Ali Babacan, "utanç verici bir haber" diyerek paylaştı
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Twitter'ın AKP'li hesapları kapatması üzerine dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Twitter manipülasyon yapıldığı gerekçesiyle AKP'li 7 bin 340 hesabı kapattığını duyurdu. Yapılan açıklamada, bu yılın başlarında Türkiye içindeki kullanıcıları hedef alan ve koordineli bir şekilde sahte faaliyetlerde bulunan kullanıcı ağının tespit edildiği belirtilerek, “Bu ağın teknik göstergeleri ve davranışları hakkında yaptığımız analiz neticesinde sahte ve ele geçirilmiş hesapların AKP lehine siyasi söylemlerin yayılması ve Cumhurbaşkanı Erdoğan için güçlü destek sergilediği görüldü. Bugün 7 bin 340 hesabı arşive ifşa ediyoruz” denildi.
BABACAN'DAN CUMHURİYET'Lİ PAYLAŞIM
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, AKP'li hesapların kapatılmasını "utanç verici" olarak yorumlayarak 20 Nisan'da Cumhuriyet'e verdiği "Türkiye trollerle yönetilmeyi hak etmiyor" demecini paylaştı. Babacan, sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı açıklamada "Twitter bugün Türkiye'de 7.340 hesabı kapattı.Utanç verici bir haber. #TürkiyeTrollerleYönetilemez demeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
İşte Babacan'ın o paylaşımı:

En Çok Okunan Haberler
-
En tehlikeli 3 bölgeyi sıraladı, yüzde verdi!
-
Abdülkadir Selvi anketleri paylaştı AKP'yi uyardı
-
Erdoğan sadece bu senaryoda kazanıyor!
-
Erdoğan: Cengiz Holding'in yardımını beğenmedim
-
AKP heyeti çıkan rüzgardan koşarak kaçtı
-
Fatih Portakal'dan dikkat çeken karar!
-
Deprem anmasında gerginlik
-
MHP'den sağlık durumuna ilişkin açıklama
-
Ferdi Tayfur'un vasiyeti açıklandı: Kızı ateş püskürdü
-
Konum bilgilerini paylaşan komisere tahliye!