Aman Başbakan üşümesin!

Kürsünün altındaki ısıtıcı Erdoğan’ın ayaklarına sıcak hava üfledi.

Yayınlanma: 12.12.2013 - 10:04
Abone Ol google-news

Batıkent-Sincan metrosunun deneme sürüşünü yapan Başbakan Tayyip Erdoğan’ın ayakları üşümesin diye kürsüsünün altına ısıtıcı gizlendi. “Pür dikkat” Başbakan’ı dinleyen onlarca gazeteci ve bürokrat ise eksi 7’ye varan soğuk havada adeta titredi.

Günlük programına göre Başbakan, dün Ankara metrosunun son durağı olan Batıkent’ten giriş yapacak, bizzat yapacağı deneme sürüşünün ardından Sincan’da basın toplantısı düzenleyecekti. Program saatinin 11.00 olarak belirlenmesi üzerine tüm medya erkenden Sincan’da konuşlandı. Ancak Başbakan’ın programı sarktı. Gazeteciler, bakanlık ve Başbakanlık bürokratları Ankara’da eksi 7 dereceye varan soğuk havada yaklaşık 1 saat boyunca Erdoğan’ı bekledi. Soğuk havayı biraz olsun kırmak için metro istasyonunun bazı noktalarına ısıtıcılar yerleştirildi. Uzun bekleyişin ardından istasyona gelen Erdoğan, metro ile ilgili bilgi aldı. Ardından kendisi için hazırlanan kürsüye geçen, sağına Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ı, soluna da metroyu tamamlayamayarak hükümete devreden Ankara Belediye Başkanı Melih Gökçek’i alan Erdoğan, inşaat süreci ile ilgili bilgiler verdi.

Gazetecilerin ve bürokratların Erdoğan’ın konuşmasını “pür dikkat” dinlediği sırada ilginç görüntü dikkatlerden kaçtı. İstasyonu dolduran onlarca kişi soğuktan titrerken, Başbakan’ın kürsüsünün altına yerleştirilen bir fan, Başbakan’a ayaklarına sıcak hava üflüyordu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler