Artem Milevskiy ölümden döndü

Spor Toto Süper Lig takımlarından Gaziantepspor’un, 28 yaşındaki Ukraynalı forvet oyuncusu Artem Milevskiy, bu sabah otomobiliyle bariyerlere çarptı. Otomobilin hurdaya döndüğü kazayı yara almadan atlatan Ukraynalı oyuncunun alkollü olduğu belirlendi.

Yayınlanma: 13.11.2013 - 12:08
Abone Ol google-news

Kaza, sabah saatlerinde Gaziantep-Oğuzeli karayolunun 9'uncu kilometresinde meydana geldi. Gaziantepspor’un geçen Eylül ayında Dinamo Kiev’den transfer ettiği ve milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı değerlendirmek üzere ülkesi Ukrayna’ya giden oyuncusu Milevskiy, bu sabah uçakla kente döndü. Ünlü oyuncu, uçağının inmesinin ardından daha önce havaalanı otoparkına bıraktığı otomobili ile Gaziantepspor Tesisleri’ne gitmek üzere yola çıktı. Milevskiy yönetimindeki Ukrayna plakalı otomobil, çevre yolu kavşağında kontrolden çıktı ve bariyerlere çarptı. Ön bölümü demir yığınına dönen otomobilden yara almadan çıkan futbolcu, telefonla ulaştığı kulüp görevlilerinden yardım istedi. Bu sırada kazayı gören sürücüler de polis ekiplerine durumu bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen polisler, kazayı yara almadan atlatan Milevskiy’in yapılan muayenesinde 1,31 promil alkollü olduğunu belirledi. Ünlü oyuncu götürüldüğü polis merkezinde ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılırken, hasar gören otomobil ise çekiciyle yoldan kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler