Aslan kabir azabından ikinci yarı kurtuldu, farka koştu

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Galatasaray, sahasında konuk ettiği Gençlerbirliği'ni 4-1 gibi farklı bir skorla mağlup etmeyi başardı

Yayınlanma: 17.10.2015 - 20:53
Abone Ol google-news

 

Maçın 37. dakikasında Moestafa El Kabir'in golüyle mağlup duruma düşen sarı kırmızılılar, ikinci yarıdaki üstün oyunuyla farklı galibiyet elde etti.

Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri 49. dakikada Bilal Kısa, 53 dakikada Aurelien Chedjou, 68. dakikada Yasin Öztekin ve 88. dakikada Burak Yılmaz kaydetti.

Bu sonuçtan sonra Galatasaray puanını 17'ye yükseltti. Gençlerbirliği ise 7 puanda kaldı.

Semih Kaya satılacak mı? Hamzaoğlu açıkladı...

Bilal: "Belki de sezonun..."

Yasin'den yedeklik yorumu: "Yine de saygı duyuyorum"

Rıdvan Dilmen öve öve bitiremedi: "Ders verdi"

Chedjou'dan Benfica ve derbi açıklaması

Özbek'in derbi iddiası... Kadıköy'e gidecek mi?

Stat: Türk Telekom

Hakemler: Çağatay Şahan, Volkan Narinç, Cevdet Kömürcüoğlu

Galatasaray: Muslera, Sabri Sarıoğlu, Hakan Kadir Balta, Chedjou, Carole, Selçuk İnan, Bilal Kısa, Rodriguez (Dk. 46 Yasin Öztekin), Sneijder (Dk. 80 Emre Çolak), Podolski, Umut Bulut (Dk. 84 Burak Yılmaz)

Gençlerbirliği: Hopf, Ahmet Oğuz, Kulusic, Ahmet Yılmaz Çalık, Latovlevici, Doğa Kaya (Dk. 10 Skulason), Dimitriadis, Spelmann (Dk. 46 Tomic), Djalma (Dk. 67 İrfan Can Kahveci), El Kabir, Stancu

Goller: Dk. 37 El Kabir (Gençlerbirliği), Dk. 49 Bilal Kısa, Dk. 53 Chedjou, Dk. 68 Yasin Öztekin, Dk. 87 Burak Yılmaz (Penaltıdan) (Galatasaray)

Sarı kartlar: Dk. 20 Carole, Dk. 38 Selçuk İnan (Galatasaray), Dk. 21 Spelmann, Dk. 45+3 Latovlevici (Gençlerbirliği)

MAÇTAN NOTLAR

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasındaki Gençlerbirliği maçının ilk 11'inde 3 değişikliğe gitti.

Sarı-kırmızılı teknik adam, ligde son oynanan Medipol Başakşehir maçında sahaya sürdüğü 11'de biri mecburi 3 değişiklik yaparak takımını Gençlerbirliği karşısına çıkardı.

Medipol Başakşehir müsabakasında sakatlık yaşayan Belçikalı oyuncu Jason Denayer, bu karşılaşmanın kadrosuna alınmazken, yerine Sabri Sarıoğlu görev yaptı. Ayrıca, o müsabakanın 11'inde yer alan oyunculardan Yasin Öztekin ile Sinan Gümüş yedek soyundu, yerlerine ise Umut Bulut ve Jose Rodriguez görev yaptı.

Hamzaoğlu, Gençlerbirliği karşısına takımını, Muslera, Sabri Sarıoğlu, Hakan Kadir Balta, Chedjou, Carole, Selçuk İnan, Bilal Kısa, Rodriguez, Sneijder, Podolski ve Umut Bulut 11'i ile sürdü.

Burak Yılmaz ilk 18'de

Sarı-kırmızılı takımda sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı olan Burak Yılmaz, Gençlerbirliği maçının 18'inde kendisine yer buldu.

A Milli Takım'ın Çek Cumhuriyeti ve İzlanda maçlarında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Burak, Galatasaray sağlık heyetinin maçtan önce yaptığı kontrollerden sonra karşılaşma kadrosuna dahil edildi.

Öte yandan, Almanya Milli Takımı kadrosundan sakatlığı nedeniyle çıkarılan Lukas Podolski, müsabakaya 11'de başladı.

Selçuk İnan'a büyük sevgi

Galatasaray taraftarı, takım kaptanı Selçuk İnan'a büyük sevgi gösterdi.

A Milli Takım'ın 2016 Avrupa Şampiyonası'na doğrudan katılma hakkını kazandığı İzlanda maçında attığı frikik golüyle tüm ülkeyi sevince boğan Selçuk, taraftarların tezahüratları altında ısınmak için sahaya çıktı.

Muslera kaleyi bırakmadı

Uruguay Milli Takımı'nın Dünya Kupası Elemeleri'nde Bolivya ve Kolombiya ile yaptığı maçlada forma giymek için ülkesine giden kaleci Fernando Muslera, uzun bir yolculuğun ardından İstanbul'a dönüp, ayağının tozuyla maçta oynadı.

Tecrübeli file bekçisi, İstanbul'a dün dönerken, takımla bir antrenmana çıkıp, Gençlerbirliği müsabakasında kaledeki yerini aldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler