Bakan Müezzinoğlu'ndan göçük altında kalan işçilere ilgili açıklama

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Siirt'in Şirvan ilçesindeki maden kazasında göçük altında kalan işçilerin arasında canlı olabileceği ihtimali üzerinde durarak, "İnşallah bugün onlarla ilgili sevindirici haberler alırız" dedi.

Yayınlanma: 18.11.2016 - 14:19
Abone Ol google-news



Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu bugün saat 10.30'da İstanbul'dan Balıkesir'e helikopterle geldi ve Onhann Otel'de düzenlenen toplantıda sivil toplum örgütlerinin temsilcileriyle buluştu. Toplantıya Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, AKP'li Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, AKP Balıkesir milletvekilleri Sema Kırcı ve Kasım Bostan ile ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, ticaret, sanayi odası, ticaret borsası, işçi ve memur sendikalarıyla, meslek odalarının başkanları ve muhtarlar katıldı.

"CANLI KURTARMA OLABİLİR"

Toplantı öncesi konuşan Bakan Müezzinoğlu, Siirt'in Şirvan ilçesindeki maden faciasıyla ilgili "Dün gece itibariyle Şirvan'da heyelan vesilesiyle bakır madeni ocağında bir kaza yaşandı. Enkaz altında kalan işçilerin çıkarılması için çalışmalar sürüyor. Tabii ki çalışanlarımıza geçmiş olsun diyorum, vefat eden işçilerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Göçük altında 8 kamyon, 3 çalışma makinesi de var. Bunların içinde canlı kurtarma olabilir. İnşallah bugün onlarla ilgili sevindirici haberler alırız diye temenni ediyorum" dedi.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler