Bakireyim diyen kıza hamilesin deyince...

İSTANBUL'da karın ağrısı şikayetiyle hastaneye başvuran 21 yaşındaki genç kıza hamile olduğu söylendi. Doktorlara 'bakireyim' diyen kız yaşadığı şaşkınlık yüzünden psikoloji bozuldu. İşin aslı ise bambaşka çıktı.

Yayınlanma: 08.12.2015 - 11:55
Abone Ol google-news

Kadın doğum uzmanlığında ultrason çekilip kan ve idrar tahlilleri alındı. Serpil K.’nın sonuçlarına bakan Doktor Füsun D., Serpil K.’ya biriyle cinsel anlamda birlikte olup olmadığını sordu. Serpil K. ise kimseyle beraber olmadığını bakire olduğunu söyledi. Buna karşı çıkan doktor Füsun D., genç kadına yalan söylediğini hamile olduğunu bağırarak söyledi.

Kan testini tekrar yaptıran Serpil K.’nın yine hamile çıktı. Doktor Füsun D. ise, kanamasının olabileceğini durumunun riskli olduğunu hastanede 1-2 gün kalması gerektiğini söyledi. Özel hastanenin masraflarının yüksek olduğunu öğrenen Serpil K., bunun üzerine İstanbul’da bir devlet hastanesine gitti.

HAMİLE DEĞİLMİŞ!

Vatan’ın haberine göre; hastanede yapılan muayenede ise Serpil K.’ya hamile olmadığı ortaya çıkarken, sadece ‘yumurta çatlaması’ nedeniyle ağrılarının çok olduğu belirlendi. Yaşananlar karşısında psikolojisi bozulan genç kız psikiyatri tedavisi görmeye başladı. Serpil K., hamile olduğunu söyleyen Füsun D. ile özel hastaneye maddi ve manevi olmak üzere toplam 100 bin TL’lik dava açarak, savcılığa da şikayette bulundu. Özel hastanede yanlış teşhis koyan doktorun ise oradan ayrılarak başka bir hastanede çalışmaya başladığı öğrenildi.

HAYAT MUCİZELERE GEBE'Yİ HATIRLATTI

Serpil K.’nın başına gelenler önceki gün başlayan ‘Hayat Mucizelere Gebe’ isimli dizinin senaryosuna benziyor. Başrolünde ünlü oyuncu Hande Ataizi’nin oynadığı dizide de, genç kız gittiği hastanede yanlışlıkla suni döllenme yoluyla hamile kalmıştı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler