Bakkala gitti hayatı karardı

İstanbul'da iki grup arasında yok yere çıkan silahlı çatışma, olayla ilgisi olmayan bir gencin hayatını kabusa çevirdi.

Yayınlanma: 25.07.2017 - 11:00
Abone Ol google-news

Olay 16 Haziran'da Esenler'de yaşandı. Harun Y., bir yandan yürüyüp bbir yandan da arkadaşı ile mesajlaşıyordu. Kahvehamenin önünde oturan Ercan E. ve yanındaki bir kişi iddiaya göre “Şu adama bak manita yapmış, ne güzel mesajlaşıyor. Bizim manitamız bile yok” diye laf attı. Harun 'Y.'nin bir sıkıntı mı oldu' diye karşılık vermesi üzerine kavga çıktı. Araya girenler tarafları ayırdı ancak Harun Y. kısa süre sonra iki arkadaşıyla geri döndü. Tekrar alevlenen kavgada Abdurrahman Ç., kurusıkı tabancayı ateşlerken, Ercan E. de tüfekle karşılık verdi.

Çıkan çatışmada olayla ilgisi olmayan ve markete alışverişe giden Turan Azizli ağır yaralandı. İç organlarındaki tahribatın yanı sıra sol kol dirseği de parçalandı. 3 ameliyat geçirdi ancak tedavilere rağmen sol kolu eskissi gibi hareket ettiremeyecek olan Azizli, geçtiğimiz günlerde taburcu edildi.

Kolumun içi saçmayla dolu 

Habertürk'ün haberine göre, Turan Azizli: Marketten su alıp dışarı çıkmıştım. Ateş edip kaçanları gördüm. Karşıdan pompalı tüfekle biri çıkıp ateş etmeye başladı. Uyandığımda karnımda boydan boya ameliyat izi vardı. Dalak, ciğer, mide, bağırsak ve kalbimin önündeki zara kadar saçma gelmiş. 3 ameliyat geçirdim sadece kolumda 100 civarında saçma duruyor. Bir çocuğum var, eşim hamile. Elimi kullanamıyorum 2 sene iş yapamayacağım ve kolumu bir daha bükemeyeceğim söylendi” dedi. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler