Balçık zemin için futbolculardan özür diledi

Galatasaray maçına damga vuran görüntü Marcao ve Onyekuru'nun zemini elleriyle temizlemesiydi. Galatasaray Kulübü Stat İşletme Direktörü Murat Ersoy, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu’nun zemin durumu hakkında Galatasaray Televizyonu aracılığıyla bilgilendirme yaptı.

Yayınlanma: 16.02.2021 - 09:18
Balçık zemin için futbolculardan özür diledi
Abone Ol google-news

Galatasaray Kulübü Stat İşletme Direktörü Murat Ersoy, Kasımpaşa maçında eleştiri konusu olan stat zemini hakkında açıklamalarda bulundu. Galatasaray'ın böyle bir zeminde oynamasının kabul edilebilir olmadığını belirten Ersoy, "Bizim açımızdan kabul edilebilir bir şey değil. Bunun için tüm Galatasaray camiasından özür diliyoruz. Erzurumspor maçında zemin futbola hazır hale gelecek" diye konuştu.

Galatasaray Kulübü Stat İşletme Direktörü Murat Ersoy, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu’nun zemin durumu hakkında Galatasaray Televizyonu aracılığıyla bilgilendirme yaptı.

Süper Lig’deki Kasımpaşa maçında yoğun yağıştan ötürü etkilenen stadyum zemini konusunda Murat Ersoy şu açıklamaları yaptı:

"GALATASARAY CAMİASINDAN ÖZÜR DİLİYORUZ"

“Sözlerime bir özür ile başlamak zorundayım. Dün akşam Galatasaray’ın, böyle bir zeminde maçı tamamlaması bizim açımızdan kabul edilebilir bir şey değil. Bunun için tüm Galatasaray camiasından özür diliyoruz. Biz de herkes gibi meteoroloji raporlarını takip ederek maç hazırlıklarına başladık. Kar yağışının geleceğini biliyorduk. Bu sebeple kar yağışının zemini etkilememesi için cuma günü akşamından sahanın üzerini kapattık. Maç sabahı 7.00’de gelerek stadyumu hazırlama işlemlerine başladık. Sabah 7.00 itibarıyla örtüyü kaldırdığımızda gayet güzel ve yeşil bir zemin vardı. Takdir edersiniz ki bir futbol sahası 7168 metrekaredir. Üzerine serdiğimiz branda yaklaşık 7200 metrekare civarında. Bunun üzerinde biriken kar eriyip su haline geliyor. Bunları temizlemek belirli bir zaman alıyor. Bu operasyon yaklaşık 4-5 saat kadar sürüyor.”


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler