Banvit, annelerin hayatına kolaylıklar sunuyor…

Annelerin günlük yaşamlarında en zorlandığı konulardan birisi de şüphesiz çocuklarının beslenmesi. Özellikle büyük kentlerimizdeki anneler için bu durum daha da zorlaşıyor, çünkü mutfağa ayırılabilen zaman gerek yoğun iş temposu, gerekse hızlı yaşam koşulları nedeniyle giderek daha da azalıyor…

Yayınlanma: 08.05.2015 - 20:45
Abone Ol google-news

İşte bu noktada Banvit annelerin yardımına koşuyor ve onların ihtiyaç duydukları, aileleri ve çocuklarına gönül rahatlığıyla yedirebilecekleri lezzetler sunuyor. Banvit ürünlerini market ve kasaplarda bulabileceğiniz gibi, ayrıca Banvit’in e-satış sitesi banvitburada.com’dan da sipariş edip, istediğiniz adrese teslim edilmesini sağlayabilirsiniz.
 
Şimdilik İstanbul, İzmir ve Ankara’da hizmet veren banvitburada.com’dan Banvit’in piliç – hindi ve kırmızı et ürünlerine ya da katkısız lezzetlerine ulaşabilirsiniz. Banvit’in katkısız ürünlerinde tatlı kırmızıbiber, kimyon, karabiber, zerdeçal gibi baharatlar, yumurta, soğan, ekmek kırığı, kereviz, maydanoz gibi ev mutfaklarında sıkça tüketilen malzemeler kullanılıyor.
 
Eğer internete ayıracak vaktiniz yoksa 444 26 88 numaralı telefondan da verebileceğiniz siparişleriniz soğuk zincir bozulmadan, belirlediğiniz teslim saati aralığında, ücretsiz teslim, nakit ya da kredi kartıyla teslim anında ödeme kolaylığı, iade garantisi gibi avantajlar ve Banvit güvencesiyle kapınıza kadar teslim ediliyor.
 
Banvitburada.com’da ayrıca Banvit’in Dana New York Steak, Dilimli Antrikot, Kontrfile, Bonfile, Dana ve Piliç Jumbo Sosis, Piliç ve Hindi Rosto, Hindi Göğüs Füme ve Piliç Yayla Soslu Kalça Kuşbaşı gibi özel gurme ürünlerine de ulaşabilirsiniz.
 
 
 
www.banvitburada.com
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler