Başbakan Binali Yıldırım'dan referandum öncesi 'tek adam' itirafı!

Başbakan Binali Yıldırım, partisinin Kahramankazan'daki mitinginde konuştu. Binali Yıldırım, "Tek adam diyorlar... Başka ne olacak! Elbet tek olacak. Ama tek adam dedğiniz milletin oylarıyla gelecek, milletin oylarıyla gidecek" dedi. Binali Yıldırım'ın hedefinde Hürriyet gazetesi de vardı.

Yayınlanma: 26.02.2017 - 15:23
Abone Ol google-news

Başbakan Binali Yıldırım, 'başkanlık anayasası' referandumuna ilişkin ilk mitingini, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından ismi değiştirilen "Kahramankazan" ilçesinde yaptı.

Burada halka seslenen Yıldırım, "Sizin bu ilçeyi dar ettiğiniz örgütün elebaşısı Pensilvanya'da bu evetleri duydukça kriz geçiriyor, fenalaşıyor. Bölücü terör örgütü PKK, darlanıyor, kuduruyor. Çünkü diyorlar ki, 'Eyvah, 48 günümüz kaldı. 48 gün sonra millet sandığa gidecek evet diyecek, bizim de biletimizi kesecek'" dedi.

"TEK ADAM" İTİRAFI

'Başkanlık anayasası'na ilişkin 'tek adam' eleştirilerine yönetlik konuşan Başbakan Yıldırım, "Tek adam diyorlar... Başka ne olacak! Elbet tek olacak. Ama tek adam dedğiniz milletin oylarıyla gelecek, milletin oylarıyla gidecek" ifadelerini kullandı.

HANDE FIRAT'IN HABERİNE TEPKİ

Binali Yıldırım'ın hedefinde Hürriyet gazetesi de vardı. Hande Fırat imzalı "Karargah rahatsız. 7 eleştiriye 7 yanıt" haberini eleştiren Binali Yıldırım, "Manşet atarak hükümete ayar vermeye çalışıyorlar. Demokrasi dışı bu girişimlere karşı, 15 Temmuz'da en güzel cevabı veren Kahramankazanlı bu algı operasyonları size söker mi? Elbette sökmez" dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon