‘Başkanlık havasında değilim’

Dursun Özbek, kongre için favori gösterilmesinin doğru olmadığını söyledi.

Yayınlanma: 02.05.2015 - 07:02
Abone Ol google-news

Galatasaray’da 23 Mayıs’ta yapılacak kongrede Turgay Kıran ve Prof. Dr. Ahmet Özdoğan ile yarışacak Dursun Özbek, Sarı-Kırmızılı kulislerde seçim öncesi ‘başkan’ ilan edilmesi hakkında konuştu. Adaylığını açıklamasından sonra başkan olduğu şeklindeki algıya katılmadığını belirten Özbek, “Kimsenin inisiyatifiyle başkan olunmaz. Biz ekibimizle birlikte projelerimizi ve kendimizi anlatacağız. Başkanlığımız için genel kurul karar verecektir. İlk günden başkan ilan edilmemi doğru bulmuyorum. Şu anda daha böyle bir havada değilim. 23 Mayıs’ta bize genel kurul onay verirse o zaman başkanlığı kabul ederim” dedi.

Özbek, genç ve dinamik bir listeyle seçime girdiklerinin altını çizerek, “Galatasaray’a uzun yıllar hizmet edecek, içinden belki de başkanlar çıkartacak bir ekip oluşturduk. Taraftarlarımızın isteklerini dinleyeceğiz. Mali sorunları aşabilecek güce sahibiz. Eğer genel kurul bize yönetim yetkisini verirse, kısa sürede Galatasaray çok daha başarılı, finansman açısından kuvvetli hale gelecektir. Ali Sami Yen Ağabeyimizin söylediği gibi Galatasaray’ın hedefi hep yabancı takımları yenmek olacak. Kupa da geliyor dördüncü yıldız da” dedi.

‘Eşim başarır’

Dursun Özbek’in eşi Mesude Hanım, “Zorlu süreçte beraber yürüyeceğiz. Ben de göreve hazırım. Dursun Bey her konuda başarılı olduğu gibi bu konuda da başarılı olacaktır. Kendisine inanıyorum. Başkan adaylığını destekliyorum” şeklinde konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler