Başkent’te polisle saldırganlar arasında arbede: 3 yaralı

Ankara’da durumundan şüphelendiği kişilere kimlik kontrolü yapmak isleyen polis memuru ile karşı koyan kişiler arasında çıkan arbedede 1’i polis, 3 kişi yaralandı.

Yayınlanma: 24.05.2018 - 08:57
Abone Ol google-news
<video:981751>

Altındağ ilçesindeki Opera Meydanı’nda sabah saatlerine meydana gelen olay, TEM Şube Müdürlüğü polislerinden M.Ç.’nin durumlarını şüpheli bulduğu 4 kişiye GBT kontrolü yapmak istemesiyle başladı. Polisin kontrol talebine itiraz eden kişiler, görevli memurla tartışmaya girdi. Tartışma sırasında kişiler, M.Ç.’ye saldırdı. 

M.Ç., 2 kişiyi ayağından vurdu, 1 kişi ise takviye için gelen polislerin elinden kaçmayı başardı. Diğer 1 kişi ise kelepçelenerek gözaltına alındı. Olay yerine çok sayıda destek ekibi gönderildi.

Darp edilen M.Ç., mesai arkadaşları tarafından Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbni Sina Hastanesi’ne götürülürken, daha sonra olay yerine sevk edilen 112 Acil Servis ekipleri, yapılan ilk müdahalelerin ardından ayaklarından vurulan saldırganları, Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesiyle Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırarak tedavi altına aldı.

Kaçan zanlının yakalanması için arama çalışması başlatıldı. MOBESE kameralarının kayıtlarını incelemeye alındı. Gözaltına alınan saldırgan ise sorgusu yapılmak üzere emniyete götürüldü. 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler