Başkent'te yine su kesintisi
Ankara'da su kesintilerinin arkası kesilmiyor. Geçtiğimiz günlerde 5 gün olarak planlanan ancak 3. gün sona eren kesintinin ardından bu kez Çankaya'da bağlantı çalışması yapılacağı gerekçesiyle 17 şubat salı günü 10 saat süreyle su kesintisi uygulanacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çankaya Dikmen Vadisi içerisinde bulunan iki noktada bağlantı çalışması yapılacağından, 17 Şubat 2009 Salı günü saat 08.00'dan, 18.00'a kadar 10 saat süreyle bazı mahallelerde su kesintisi uygulanacak.
Açıklamada Salı günü 10 saat süreyle su kesintisi yapılacak mahalleler şöyle sıralandı:
"Şehit Cengiz Karaca, Akpınar, Karapınar, Birlik, Kırkkonaklar, Sancak, Hilal, Naci Çakır ve İlk Adım Mahallelerinin tamamı ile Yıldızevler, Şehit Cevdet Özdemir, Gökkuşağı ve Huzur Mahallelerinin üst kotları."

En Çok Okunan Haberler
-
48 yaş büyük eşi öldü: Ünlü oyuncuya miras şoku!
-
AYM'den Gezi kararı!
-
MHP, anket sonuçlarından 'rahatsız oldu'
-
TÜSİAD YİK Başkanı'na soruşturma!
-
Scholz'den saldırıya ilişkin yeni açıklama
-
Kazada ölü sayısı 5'e yükseldi
-
AKP'li Cevizoğlu'ndan 'sembolik şiddet' suçlaması
-
Hasta ile fiyat pazarlığına 'faaliyet durdurma' kararı
-
Türk Başkonsolosluğu önünde provokasyon
-
Türk şoförlerine engel