Belediye Başkanı'ndan tepki çeken çıkış: Rize Atatürk'ten önce kurtuldu
Rize'de Atatürk anıtının kaldırılarak valilik önündeki tören alanına taşınması ile ilgili tartışmalar devam ederken Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap'tan ilginç bir açıklama geldi.

Rize'de, 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda yenileme projesi kapsamında Atatürk anıtının kaldırılarak valilik önündeki tören alanına taşınması ile ilgili tartışmalar devam ederken Belediye Başkanı Reşat Kasap'tan ilginç bir çıkış geldi.
"ATATÜRK HENÜZ SAMSUNA ÇIKMAMIŞTI"
Twitter'dan kensinie Atatürk'ün Rize ile ilgili bir sözünü hatırlatan kişiye cevap veren Reşat Kasap, "2 Mart 1918 RİZE'NİN KURTULUŞU. ATATÜRK henüz Samsuna çıkmamıştı. Önce öğrenin" dedi.
NE OLMUŞTU?
Rize Belediyesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda yenileme projesi kapsamında yapılacak yenileme gerekçe gösterilerek Atatürk’ün heykeli Rize’deki meydandan sökülerek valilik önündeki tören alanına taşınmıştı. Ardından sosyal medyada bir kişinin, heykelin söküldüğü alanda verdiği zafer pozları ortaya çıkmıştı. Atatürk heykelinin sökülmesi, birçok sivil toplum kuruluşu ve sosyal medya kullanıcısı tarafından tepkiyle karşılanmıştı.
Atatürk heykelini söktükleri yetmedi... Bir de alay ettiler
CHP'li Bekaroğlu kaldırılan Atatürk heykeli hakkında konuştu: Kıyamet koparılacak bir durum yok
CHP'li Yarkadaş'tan Rize Belediye Başkanı'na Atatürk heykeli tepkisi: Sen Saray'ın eteğine tutunmuş…

En Çok Okunan Haberler
-
İmamoğlu'ndan YÖK raporuna suç duyurusu!
-
Hukuksuzluk bitti, gazetecilik beraat etti
-
İktidarın 'anayasa' hesapları
-
Çakarlı cipin sahibi ne kadar vergi ödedi
-
Özel'den TBMM Başkanı Kurtulmuş'a 'süreç' çağrısı
-
Okuyan'dan kritik değerlendirme
-
O şartı sağlayanların aylıkları artacak!
-
‘Savunmasına katılmazsam namerdim’
-
Yılmaz Erdoğan'dan Bahçeli'ye 'teşekkür' telefonu
-
163 bıçak darbesiyle öldürdü, 'gülerek' savunma yaptı