Beşiktaş Güneş’i sevdi

2010-2011 sezonunda Trabzon’da gösterdiği performansı Beşiktaş’ın başında geride bıraktı.

Yayınlanma: 27.10.2015 - 23:26
Abone Ol google-news



Spor Toto Süper Lig’de fırtına gibi esen Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş, 2010-11 sezonunda Trabzonspor’da görev aldığı dönemde yakaladığı başarılı tabloyu da geride bıraktı. Trabzonspor’un başında 2010-11 sezonunda 9 haftada 20 puan toplayabilen Güneş, Beşiktaş ile içinde bulunduğumuz sezonda geride kalan 9 hatfada 22 puan topladı. Siyah-Beyazlı ekip, en yakın temsilcisi Galatasaray’ın 4 puan önünde lig lideri olurken Beşiktaş gol sayısında da ezeli rakiplerini bir hayli geride baktı. Ligde şampiyonluk adaylarından Fenerbahçe toplamda 14 gol atarken Beşiktaş sadece deplasmanda 17 kez rakip fileleri sarstı. Siyah-Beyazlı ekip Galatasaray ile aynı sayıda gol yerken Sarı -Kırmızılı takımından 9 kez daha fazla gol sevinci yaşadı.

Gomez yeniden doğdu

Beşiktaş’ta attığı gollerle Alman basının dahi gündemine gelen Mario Gomez Şenol Güneş yönetiminde altın dönemlerinden birini yaşıyor. Yıldız futbolcu ligde geride kalan haftalarda toplamda 7 kez gol sevinci yaşarken bir önceki sezon Serie A takımlarından Fiorentina forması ile ligde sezonu 4 golle tamamlamıştı. Bu arada Beşiktaş’ın bir diğer yıldızı Ricardo Quaresma 3. kez baba oldu. Tecrübeli futbolcunun dün öğlen saatlerinde kızı olurken Beşiktaş kulübü oyuncuya ve ailesine huzur dolu bir yaşam diledi.

Kartal açılışa Barça’yı istiyor

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yapımı devam eden Vodafone Arena’nın açılışında Barcelona ile karşılaşmak istediklerini söyledi. Vodafone Arena inşaatında çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü ve artık sona doğru yaklaştıklarını kaydeden Orman, “Bu hafta çatıyı tavanda görmeye başlarız” dedi. Stadın açılışının yoğun bir döneme denk geleceğini anlatan Orman, açılış maçı için hangi takımı düşündükleriyle ilgili bir soru üzerine, şunları söyledi: “Ana sponsorlarımızdan bir tanesi Beko. Beko, dünyada bizim haricimizde bir de Barcelona’nın ana sponsoru. Açılış maçını eğer organize edebilirsek, takvim buna uygun düşerse Barcelona’yla yapmak istiyoruz” dedi.

Orman’dan sitem

Fikret Orman, Siyah-Beyazlı taraftarlara da sitemde bulunarak, “Açıkçası taraftarımızın, İstanbul’da yapmış olduğumuz maçlara ilgisinden memnun değilim. ‘Uzakta oynuyoruz’ diyorlar. Lider takım olarak 5-6 bin kişiye oynamamız biraz ayıp oluyor. Bu kadar zorluklar içerisinde mücadele veren camiaya taraftarımızın özellikle maçlarımıza gelerek destek vermesi gerektiğini düşünüyorum.” şeklinde görüş bildirdi.

Beşiktaşlı aileye saldırı

Antalyaspor ile karşılaşan Beşiktaş’ı desteklemek Antalya’ya giden Siyah-Beyazlı aile saldırıya uğradı. Yanlarında küçük bir çocuk da olan ailenin aracı taşlanırken şans eseri saldırıda yaralanan olmadı.

Çevreden yetişen Beşiktaşlılar ailenin yanına giderken minik taraftarın çok korktuğu ve ağladığı görüldü. Siyah-Beyazlı taraftarlar yaşanan bu olayın ardından harekete geçerek Beşiktaş kulübünün aileyi Kasımpaşa maçında tribünde konuk etmesi için kampanya başlattılar.

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler