Bir ağabeyin çırpınışları

Dar gelirli bir birey olan Adnan Akgül, 5 yıl önce beyin tümörü hastalığına yakalanan ve tedavi gören kardeşine uzanacak bir yardım eli bekliyor. Tedavide son 5 aya gelindiğini ancak masrafları karşılayacak durumlarının olmadığını söyleyen Akgül’ün tek umudu, hayırseverlerin kendilerine ulaşarak yardımcı olmaları.

Yayınlanma: 30.11.2018 - 12:15
Abone Ol google-news

Epilepsi hastası olan Adnan Akgül hem 2 çocuğunu büyütmeye hem de KOAH hastası anne ve babasına bakmaya çalışarak yaşam mücadelesi veriyor. Hastalığı nedeniyle fazla iş bulamadığını ve dolayısı ile dar bir gelire sahip olduğunu söyleyen Akgül, yaklaşık 5 yıldır beyin tümörü hastalığı olan ve tedavi gören kardeşinin tedavisi için çaresizce yardım arıyor.

Kardeşinin yaşadığı sıkıntıya açıklık getiren Adnan Akgül, “4-5 yıldır kız kardeşim beyin tümörü hastası. Ameliyatı devlet tarafından yurtdışında ücretsiz olarak yapıldı. Tümörün çoğalmaması için bir ilaç verdiler. İlacın tek bir iğnesi 3 bin 200 doların üzerinde. Şuana kadar 17 iğne oldu, 5 iğnesi kaldı. Yardım etmek isteyenlerden para istemiyorum sadece iğneyi alsınlar ” şeklinde konuştu.

Kardeşini 5 aylık tedavisi için iğnelerini alması gerektiğini söyleyen Akgül, hayırseverlerin 0539 713 78 37 numaralı telefondan kendilerine ulaşabileceklerini de sözlerine ekledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler