BlackBerry Classic çıkış tarihi açıklandı

Kanadalı telefon üreticisi BlackBerry’nin bu yıl piyasaya süreceği ikinci akıllı telefon olan BlackBerry Classic’in çıkış tarihi resmi olarak açıklandı.

Yayınlanma: 17.11.2014 - 11:28
Abone Ol google-news

Geçtiğimiz aylarda piyasaya sürülen ve kullanıcılar tarafından ilgiyle karşılanan yeni amiral gemisi akıllı telefonu BlackBerry Passport’la akıllı telefon pazarına sağlam bir geri dönüş yapan Kanadalı telefon üreticisi BlackBerry, yıl bitmeden ikinci akıllı telefonunu da piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Dün düzenlenen BES 2014 konferansı sırasında akıllı telefon alanındaki çalışmalarına değinen BlackBerry, merakla beklenen yeni akıllı telefonu BlackBerry Classic‘in çıkış tarihini resmi olarak açıkladı.

0Yenilikçi tasarımıyla dikkat çeken BlackBerry Passport‘un aksine daha alışılmış bir görünüme sahip olan BlackBerry Classic‘in bu ay piyasaya sürülmesi bekleniyor olsa da, BlackBerry OS konusunda yaşanan sıkıntılar çıkış tarihinin ertelenmesine neden olmuştu. Ancak Classic’i satın almak için sabırsızlanan sadık kullanıcılarını fazla bekletmek istemeyen BlackBerry, telefonun 17 Aralık’ta satışa sunulacağını resmi olarak açıkladı. Şimdiden 450 dolara ön sipariş verilebilen BlackBerry Classic, 17 Aralık’ta New York, Frankfurt ve Singapur’da eş zamanlı olarak düzenlenecek bir etkinlikle kullanıcılarla buluşacak.

 

PS4 Xbox One’ı Bir Kez Daha Geride Bıraktı


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler