Bodrum'da 4 ceset daha bulundu
Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, dün sabah, 5 kişinin sağ olarak kurtarıldığı mülteci botunun battığı tekne faciasında sabah saatlerinde bir kadın cesedine ulaşılırken, akşam saatlerinde de 4 ceset daha bulundu.

Cesetlerden biri bölgeye balık avlamaya giden Muammer Cihat ve arkadaşları tarafından fark edildi.
2'si çocuk 3 erkek ile 1 kadına ait olmak üzere 4 kişinin cesedi, sahil güvenlik zodyak botu tarafından bölgeden alındı.
Cesetler, Bodrum Limanı'nda konuşlu TCSG 101 Nolu Bot Komutanlığı önünden karaya çıkarılacak otopsi yapılmak üzere cenaze aracı ile Bodrum Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.
Cesetlerden ikisinin, sabah saatlerinde cesedi bulunan kadının kocası ve bir çocuğuna ait olduğu öğrenildi.
5 kişinin sağ olarak kurtarıldığı, 8'i çocuk 7'si yetişkin olmak üszere 15 kişinin arandığı olayda, gün içerisinde toplam 5 ceset bulunması ile kayıp 10 kişi için arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

En Çok Okunan Haberler
-
İmamoğlu'ndan YÖK raporuna suç duyurusu!
-
Hukuksuzluk bitti, gazetecilik beraat etti
-
İktidarın 'anayasa' hesapları
-
Okuyan'dan kritik değerlendirme
-
Özel'den TBMM Başkanı Kurtulmuş'a 'süreç' çağrısı
-
Çakarlı cipin sahibi ne kadar vergi ödedi
-
O şartı sağlayanların aylıkları artacak!
-
Yılmaz Erdoğan'dan Bahçeli'ye 'teşekkür' telefonu
-
Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler tutuklandı!
-
Alaattin Köseler görevden uzaklaştırıldı!