Borcunu ödeyemedi, otomobilin egzoz gazıyla canına kıydı

ANKARA'da ortağı ile birlikte ticaretle uğraştığı öğrenilen ve Mamak ilçesinde oturan evli 2 çocuk babası 41 yaşındaki Fatih Karagöz, borcunu ödeyemeyince bunalıma girdi. Karagöz, ortağına ait otomobil ile gittiği Çubuk'ta boş bir arazide aracın egzoz gazını hortumla camdan içeri alıp, kendisini zehirleyerek hayatına son verdi.

Yayınlanma: 29.04.2015 - 12:22
Abone Ol google-news


Korkunç olay, Çubuk'un Kapaklı Mahallesi, Keçikale mevki olarak bilinen bir tepede meydana geldi. Ankara da ticaretle uğraşan ve Mamak'ta oturan evli 2 çocuk babası Fatih Karagöz, iddiaya göre piyasaya olan borcunu ödemekte zorlanınca bunalıma girdi. Karagüz, dün akşam saatlerinde ortağına ait otomobil ile Ankara'nın Çubuk ilçesi, Kapaklı Mahallesi, Keçikale mevki olarak bilinen tepeye geldi. İddiaya göre burada hortumun bir ucunu otomobilin egzozuna bağlayan Karagöz, diğer ucunu da aracının camından içeri bantla yapıştırdı. Karagöz, aracı çalıştırarak gazın içeri girmesini sağladı. Karagöz'ün önceden ilaç aldığı öne sürülürken, aracın da gazı bitene kadar çalıştıktan sonra kediliğinden stop ettiği belirtildi. Görgü tanıkları, daha önce aynı aracın bölgeye bir kaç kez geldiğini belirttiler.

<video:265187>
İlçede vişneliğine giderken araçtan ve hortumdan şüphelenen Veysel Arpalık (55) durumu muhtar Şakir Acıelma'ya, muhtar da jandarmaya haber verdi. Olay yerinde otomobilin içinde erkek cesediyle karşılaşan Jandarmanın yaptığı ilk incelemede, 06 GIH 43 plakalı otomobilin şoför koltuğunda bulunan cesedin 41 yaşlarında Fatih Karagöz' e ait olduğu tespit edildi. Jandarma olay yeri ekipleri ve savcının yaptığı incelemenin ardından ceset torbasına konulan Karagöz, Çubuk Belediyesine ait cenaze aracı ile otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Araç olay yerinden kaldırılırken soruşturma başlatıldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler