Bozuk yola tabelalı tepki

Otobüs şoförü Nuri Özkurt, evin önünde düşerek yaralanan eşi için çağırdığı ambulansın, yolun bozuk ve dar olması nedeniyle sokağa girememesine, 'Ambulans ve itfaiye giremez' tabelasıyla tepki gösterdi.

Yayınlanma: 21.01.2016 - 15:28
Abone Ol google-news

Zonguldak'ta, otobüs şoförü 53 yaşındaki Nuri Özkurt, evin önünde düşerek yaralanan eşi için çağırdığı ambulansın, yolun bozuk ve dar olması nedeniyle sokağa girememesine, 'Ambulans ve itfaiye giremez' tabelasıyla tepki gösterdi.

Sağlık Mahallesi Asfalt Tesisleri Sokak'ta oturan Nuri Özkurt'un eşi Fatma Özkurt, 15 gün önce evinin önünde düştü. Yaralanan Fatma Özkurt için 112 Acil Servis'ten yardım istendi. Ambulans, iddiaya göre yolun bozu ve dar olması nedeniyle sokağa giremedi. Fatma Özkurt, sağlık ekipleri ve vatandaşlar tarafından sedyede 200 metre taşınarak ambulansa konuldu. Fatma Özkurt, hastanedeki tedaviyle sağlığına kavuştu.

Nuri Özkurt, 5 hanenin bulunduğu sokağın yolunun yıllardır yapılmamasına tepki olarak hazırlattığı, 'Ambulans ve itfaiye giremez' yazılı tabelayı sokağın girişindeki ağaca astı. Nuri Özkurt'un kızı 24 yaşındaki Tuğçe Özkurt, yol sorunlarının yıllardır çözülmediğini söyleyerek, şöyle konuştu:

"Evlerimiz yanmış olsa, itfaiye bile giremeyecek. Yetkililerin bir şeyler yapmasını istiyoruz. Belediyeye dilekçeyle başvurduk. Yol çok bozuk ve dar. Annemi 10 kişiyle ambulansa taşıdık. Daha kötü bir şey yaşasak ne olacak? Babam da tepki olarak ağaca tabela astı."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler