Brezilyalı eldiven Kartal olmak üzere

Beşiktaş, devre arasında stoper ile birlikte kaleci transferini de gerçekleştirmek istiyor. Teknik patron Şenol Güneş'in ısrarla istediği 1.97'lik file bekçisi Boyko için Dnipro takımına yeni bir teklif sunuldu

Yayınlanma: 21.12.2015 - 05:45
Abone Ol google-news

King Kong an meselesi Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan Sporting Lizbon maçında hatalı goller yiyen Tolga Zengin, takımının art arda 2. sezon Avrupa Kupaları'ndan elenmesine neden olmuştu. Akhisar yenilgisinin de sorumlusu olan Tolga, Olimpiyat Stadı'ndaki Galatasaray derbisinde forma giymemiş, Günay kaleyi devralmıştı. Şenol Güneş'in sezon başında söylediği "3 iyi kaleciye ihtiyacım var" sözünün haklılığı kısa sürede görüldü. Siyah-beyazlı yönetim de tecrübeli hocalarının isteğini mutlaka yerine getirmeye karar verdi.

GERİ SAYIM BAŞLADI!
Beşiktaş bu süreçte gündemine birçok isim girdi ancak teknik direktör Şenol Güneş özellikle Brezilyalı eldivenlerin üzerini çizerek "Bana Avrupa futbolunu bilen, alışma dönemi kısa sürecek biri lazım" dedi, yönetime de Denys Boyko'nun adını verdi. Beşiktaş stoper Douglas'la birlikte Boyko için teklifini yaparken Dnipro rakamı az bulmuştu. Siyah-beyazlılar şimdi kontratı önümüzdeki sezon sona erecek 1.97'lik, 'King Kong' lakaplı eldiven için yeni bir öneri sundu. İki kulübün kısa süre içinde anlaşması ve devre arası transferi açılır açılmaz Boyko'nun Beşiktaş forması giymesi bekleniyor. Beşiktaş yönetiminin bu transfer için elini çabuk tuttuğu ve kısa sürede bu tran- seri tamamlamak istediği de belirtiliyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler