Burak sonunda attı

G.Saray’da Burak Yılmaz’ın gol hasreti Kayserispor maçında bitti.

Yayınlanma: 27.10.2013 - 21:54
Abone Ol google-news

G.Saray’da Burak Yılmaz’ın gol hasreti Kayserispor maçında bitti. Son haftalarda Sarı - Kırmızılı formayla üst düzey mücadele göstermesine karşın gol atamayan yıldız futbolcu Kayserispor maçında fileleri havalandırdı. Son olarak 25 Ağustos’ta Bursaspor karşısında ağları sarsan yıldız oyuncu, Kayserispor karşısında tekrar golle tanıştı. Burak, 63 gün aradan sonra gol atmayı başardı. G.Saray’da son haftaların formda ismi Wesley Sneijder, Kayserispor maçında sakatlandı. Sarı - Kırmızılı takıma transfer olduğu günden bu yana beklenen performansı sergileyemediği için eleştirilen ancak Karabükspor, Kopenhag ve Kayserispor maçlarındaki golleriyle alkış alan Hollandalı yıldız girdiği bir ikili mücadele sonrası belinde ağrı hissetti.

Teknik heyet devre arasında tedbir amaçlı olarak Sneijder’i oyundan aldı. Sneijder’in son durumunun yapılacak kontroller sonrasında belli olacağı belirtildi. Sneijder sakatlanmasına karşın Kayserispor deplasmanında attığı golle 6 yıllık hasretine son verdi. Kayserispor ağlarını sarsan Wesley Sneijder, bir kulüp forması altında 6 yıl aradan sonra sahaya çıktığı 3 resmi maçta da üst üste gol atmayı başardı. G.Saray’ın yıldızı Didier Drogba, Spor Toto Süper Lig ve Sarı - Kırmızılı forma altındaki ilk frikik golüne Kayserispor karşısında imza attı. Fildişi Sahilli oyuncu maçtan önce yine takım arkadaşlarına motivasyon konuşması yaptı.

Fatih Terim döneminde de takım ısınmaya çıktığı sırada orta alanda futbolcuları toplayan ve motivasyon konuşması yapan Drogba, Kayseri’de de bu geleneği sürdürdü. Hatırlanacağı üzere geçen haftaki Kopenhag maçından önce de takım arkadaşlarına konuşma yapan Drogba için efsane futbolcu Beckanbauer “Böyle bir şey görmedim. Hocasını zedeliyor, bu terbiyesizlik” demişti. G.Saray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Kayserispor maçındaki kadro tercihiyle futbol severleri bir kez daha şaşırttı. İtalyan çalıştırıcı, Şampiyonlar Ligi’ndeki Kopenhag maçında forma şansı verdiği Bruma ve Eboue’yi 6+0+4’lük yabancı futbolcu kontenjanı nedeniyle Kayserispor karşısında 18 kişilik kadroya almadı. Mancini, geçen haftaki Karabükspor maçında da Bruma’yı kadroya dahil etmemişti. Hakan Balta’nın sakatlığı nedeniyle Mancini solbekte Dany’yi tercih etti. Sağ açıkta forma giyen Umut Bulut ise bu sezon ilk kez bir maçta 11’de oynama şansı buldu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler