Burçlar ve kariyer

İş hayatında Kendimi hangi konuda eksik hissediyorum? Hangi durumlarda para problemi yaşıyorum? Kendimde gördüğüm olumsuz duygu ve düşünceler nelerdir?

Yayınlanma: 02.06.2012 - 13:52
Abone Ol google-news

Çünkü hepimizde bu kararları etkileyen faktörler farklı. O nedenle alacağınız kararlar için astrolojiden faydalanabilirsiniz?
 

Koç

Başarabileceğinize inanın! Liderlik ve koşullar arasında burcunuzla önemli ilişki vardır. Kaos dönemleri, kriz ortamları köklü değişim devreleri, şok gelişmeler, belirsizlik koşulları ve yüksek gerilimli ortamlar liderlik özelliği taşıyan kararlar bu yönlerini su yüzüne çıkartan zamanlardır. Bir anlamda da, Koçlarda liderlik bu koşullarla mücadele edebilme yeteneği olduğu için, olumsuz ortamlarda risk alabilen hedefe kilitlenen, dinamik kararlar verebilen, stresle baş edebilen Güçleri, enerjileri ve mücadeleci tavırları sayesinde üstesinden gelemeyecekleri iş yoktur. Fakat sabırsızlık, öfke ve dikkatsizlik gibi olumsuz özellikleriniz ile başkalarından beklediğiniz paralar konusunda mücadele, rekabet ve gecikmeler olabilir. Elde etmeyi beklediğiniz gelirlerinizde umduğunuzu bulamayabilirsiniz. Riskli yatırımlardan kaçının!
 

Boğa

İster işe yeni başlamış olun ister kariyerinizin tepe noktalarında; bu tecrübeleri uygulayarak kendinizi, işinizi ve iş çevrenizi sorunsuz yürütebilirsiniz Başarıya ulaşmak için üç kapı vardır. Birinci kapı inanmak, ikinci kapı istemek, üçüncü kapı harekete geçmektir. Bu kapıların anahtarı ise soru sormaktır... Yeni anlaşmalar yapmak için bu dönemde biraz daha aceleci olmalısınız. Değişimlere uyum için gereken hazırlıkları yapabilirseniz büyük kazançlar ve başarılar sizi bekliyor Kısaca yaşam tercihlerinizden, tercihleriniz de kararlarınızdan oluşuyor... Hangi işi yapacaksanız, o işi en iyi bilenler ile işbirliği yapın.  Masraflarınız yüzünden yaşadığınız moral bozukluğundan sosyal hayatınızın renkliliği sayesinde kurtulabilirsiniz.
 

İkizler

İkizler burcu akıl ve düşünceyi temsil eden bir burçtur. Son derecede hızlı zihinsel aktiviteleri vardır. Her şeyi öğrenmek ister. Kısmet", benim şansım vardır zaten", felsefesinde gider Çok meraklıdır. Bilgiyi başkalarına iletmek için toplar. Bu nedenle konuşma ve yazma faaliyetleri çok gelişmiştir. Özellikle son yıllarda "iyi yönetici" İkizler burcundan çıkıyor. Şimdiye kadarki çabalarınızın karşılığını alabileceğiniz sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hedeflerinizle ilgili arzu ettiğiniz ne varsa beklemediğiniz bir anda karşınıza çıkabilir. Bu fırsatları iyi anlamaya çalışmalı ve iyi değerlendirmelisiniz. Zira bir daha böylesini bulamayabilirsiniz. Bir o kadar da engelleyen iç sesinizi... Artık dinlemeyin Fırsatları kaçırmayın!
 

Yengeç

Kendi kuralları ve duruşları vardır. İş yaşamlarında bu bilinçle hareket ederler. İyi medya gurupları, bu burçtan çıkar. Bu devre içinde huzursuz ve gergin tavır içinde olabilir ve ortaklaşa işlerinizde çeşitli sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Yine bu dönemde ortaklığınızı bitirmek isteyebilir veya yeni yatırım planları yapmak isteyebilirsiniz. Beklediğiniz ödemelerin gecikmesinden dolayı sıkıntı yaşayabilirsiniz. Fakat yeni bir iş kurmaktan çok, eski sorunlarınızla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Hayır dersem kaybederim", "kriz var kabul olmaz", "yapacağım da ne değişecek",  demeyin… Yurt dışı bağlantılı işler ve yabancılar size kariyerinizde ilerleme ve yükselme fırsatı verecek. Geleceğinize yatırım yapacaksınız!
 

Aslan

Enerjik bir döneme giriyorsunuz! Uygun bir zamanınızda, arkanıza yaslanın ve kararlarınızı nasıl aldığınızı düşünün. Bu çok büyük bir risk", "öyle yapılmaz, normal değil", "şimdi onlarla uğraşamam", "eşim ve çocuklarım istemez", Durumun analizini nasıl yaptığınızı, neler kaçındığınızı, iç sesinizin sizi nelere karşı uyardığını. Dinleyin. Önceden düşündüğünüz ama cesaret edemediğiniz girişimleri de hayata geçirme fırsatı bulacaksınız. Fakat Mars’ın etkisiyle sabırsız ve öfkeli olmanız da söz konusu bu yüzden özellikle iş ilişkilerinizle ilgili biraz daha toleranslı ve kontrollü olmaya çalışın. Kısaca yaşam tercihlerimizden, tercihlerimiz de kararlarımızdan oluşuyor. Ama büyük ödül hiç beklemediğiniz bir anda gelebilir.
 

Başak

Yapabileceğinize inanıyorsanız da, yapamayacağınıza inanıyorsanız da, haklısınız." Bunun tercümesi aslında şu "ne kadar gücünüz olduğuna inanıyorsanız, o kadarını ortaya koyarsınız, daha fazlasını değil" artık benim için çok geç", "başarısız olursam çok kötü olur", "bana vermezler", "bana güvenmiyorlar" vs. gibi daha onlarcasını sıralayabileceğiniz sınırlar. Bizim yarattığımız sınırlar... Aslında gerçekler değil, Son yıllarda çok zorlandınız ama üstünüzdeki baskının biraz daha azaldığı bir dönem olacak. Şansınız yüksek ama… Kayıplarla karşılaşma ihtimaliniz de var. Adınızı temiz tutmaya özen gösterin. Başarı bir bütündür. İsminizi taçlandırsın!
 

Terazi

(C)esaret! Parantezlerinizden kurtulun... İş dünyasında bazılarınız C" harfini silip yerine sadece ESARET kısmını bırakıveriyor. "Bu mümkün değil, . Eğer kendinizi baskı altında hissedip fazla zorlanırsanız tüm enerjinizi tüketirsiniz. Yapmanız gereken tek şey olayları akışa bırakmak. Tüm Teraziler için iş hayatında sürpriz gelişmeler ve yeni iş imkânları, güçlü kişilerle anlaşma fırsatları doğabilir. Ancak yine de yapılacak olan anlaşmalara dikkat etmekte fayda var, yanılgılar da aynı anda mevcut görünüyor. Veya ortaklaşa işlerinizi bitirmek isyan etmek ve her şeyi bırakmak gibi hissiyatlar uyanabilir. Bu duygunun ev ve aile konularını etkilemesine izin vermeyin. Yeni değişimler sizi bekliyor. Her şeyin olması gerektiği gibi olacağına inanın yeter. Yeni girişimlere açık olun!
 

Akrep

Gayreti elden bırakmayın! Özelikle üslerinizle yaşayacağınız tartışmalar yüzünden iş kayıplarına ve para kayıplarına uğrayabilirsiniz. Tartışmalardan kaçınmalı ve tepkilerinizi kontrol etmeye çalışmalısınız. Yeni bir anlaşma ve yeni bir girişimde bulunmak yerine eski işlerinizi halletmeye çalışmalısınız. İşinizle ilgili konularda kendinizi daha fazla gösterebilir ve verdiğiniz mücadelenin karşılığını alabilirsiniz. NASIL YAPACAĞIM? Elinize bir kalem ve kâğıt alın. Karar için yaptığınız değerlendirmeler sırasında iç sesinize kulak verin. Size yüklediği bütün olumsuz düşünceleri sırayla yazın. Fazla yük olmadığını göreceksiniz.
 

Yay

Aileden alacağınız destekler iş ve kariyer konularında kendinizi göstermenizi sağlayacak. Hatta Mars’ın gerilemesi size eski anlaşmalarınızı da geri getirebilir. Yurt dışı bağlantılı konular, anlaşmalar ve yapacağınız seyahatler girişimlerinizde başarılı olmanızı sağlayacak. Mesleğinizin duayenlerinden ilham almaya çalışın. Yeni bir atılım yapabilirsiniz! Hırsınız ve azminiz size destek olacak. Hayal ettiğiniz şeyleri gerçekleştirmekte çok zorlanacağınız söylenemez. Hırsınız ve azminiz size destek olacak. Hareketli gelişmeler olabilir! Keşke daha erken tanışsaydım, daha erken cesaretli kararlar alabilirdim, yaşamımla ilgili diyebileceksiniz.
 

Oğlak

Yanılgılardan kaynaklı çok iyi gibi görünen anlaşmalar para kaybetmenize neden olabilir. İş hayatınızı yeniden gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Borçlar, krediler, miras gibi konularda zorlanabilirsiniz. Başkalarından almayı beklediğiniz paralar elinize geçmeyebilir. Yakın çevrenizden kişilerle yapacağınız anlaşmalarda ise zorlanmalar, sıkıntılar ve gecikmeler meydana gelebilir. Bütün bunlar para kayıplarına neden olacaktır. Yine ev ve iş konularında ilişkilerinizde kontrolü elde tutma çabası nedeniyle sizi çok zorlayacak. Aynı dönemlerde işle ilgili beklediğiniz bir ödeme varsa hazır olun tahsil etme şansınız var. Beklenmeyen ani kopuşlar olabilir! Zorlanacağınız dönemlerde sabırlı olun! Sizi sınırlayan, cesaretinizi kıran bütün uyarıları…
 

Kova

Para konularında dikkatli olun! Bulmak kadar iş görüşmelerine gitmek de kişilere zor anlar yaşatabilir. Gideceğiniz şirket hakkında yeterli bilgi sahibi değilseniz, ya da olası sıkıntıları düşünerek canınız sıkılıyorsa, karşınızdaki insanların da sizin gibi bir insan olduğunu unutmayın. Dikkatli ve sabırlı olmanız gereken bir dönem. Unutmayın para kaynaklarınız ve borçlanma kabiliyetiniz konularında Satürn sizi test ediyor. Bu dönemde yeni anlaşmalar yapma şansınız oldukça yüksek; bu anlaşmalar sizin beklediğiniz gibi maddi kaynaklarınızı arttırabileceğiniz anlaşmalar olabilir. Kendinize yeni bir sistem geliştirebilirsiniz. Şansınız artıyor! Deneyin. Yola daha güçlü devam edin.
 

Balık

Şans sizden yana! İş ve kariyer anlamında kendinizi gösterebileceğiniz türlü fırsatlarla karşılaşacaksınız. Özellikle Sosyal çevrenizden gelecek olan baskı ile yeni iş alanlarınız için farklı fırsatlar yaratmanız mümkün Sabırlı olun Satürn sizi son kez test ediyor. Bundan sonra kendinizden daha emin bir şekilde yürüdüğünüz yolda devam edebilirsiniz. Unutmayın şans sizden yana. Sizi sınırlayan düşüncelerle kaybolmayın. Peki, nerede mi başlıyor? Bunlarla yüzleşip cesaretle hedefler koyarak yola devam edin... Bavulu kapatmaya çalışırken şansınız kenarlarından taşıyor. Üzerine çıkıp zıplayın. Yeni ilişkilere, yeni başlangıçlara hazırlıklı olun.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler