Burçlara göre tatil seçenekleri

Yaz mevsiminin gelmesiyle tatil sezonu da açılmış oldu. Nereye gitmeye henüz karar vermediyseniz işte size burcunuza göre tercih yapabileceğiniz seçenekler.

Yayınlanma: 13.05.2010 - 13:49
Abone Ol google-news

 

Koç burcu ve tatil

Koç insanı için tatil demek, heyecanlı yeni olaylarla gücünü ve dayanıklılığını ölçmek ya da daha önce hiç yapmadığı şeyleri yapmak demektir. Koç, diğer burçların aksine tatilinde günlük hayatından çok farklı şeyler yaşamak ister. Koç burcu macera ve keşifleri temsil ettiğinden tatilinde dağcılık, rafting, yamaç paraşütü gibi sporlar yapmayı tercih eder. Doğaya karşı kendi gücünü test edebileceği bir kamp tatili ona iyi gelecektir.

Boğa burcu ve tatil

Boğa burcu lükse ve güzelliklere düşkündür. Yeşillikler içinde dağ ya da göl manzaralı şık bir tatil köyü, otel tam ona göredir. Abant Gölü, Yedigöller, yazın Kartal kaya, Uludağ, İsveç, İsviçre, gibi yerlerde çok mutlu olacaktır. Seyahatinizde yoğun günlük programlar yapmamalısınız. Boğa insanı tatilde gevşemek ister.. Kadın Boğa’lar güzellik ürünleri ve bakımı ile kendini şımartmak ister. Boğa için tatil demek, günlük hayatın dışında farklı zevkleri tatmak demektir.
 

İkizler burcu ve tatil

İkizler insanı tatile dinlenmek için değil, değişiklik için gider. Tatil programı yaparken dikkat etmesi gereken en önemli konu, gittiği yerde kafaca ve fiziksel olarak tamamen meşgul olabileceği aktivitelerin olmasıdır. Plajları, tarihi yerleri, müzeleri, alışveriş merkezleri, güzel manzarası olan ve kısa geziler yapabileceği diğer tatil yörelerine yakın bir yer seçmelidir. İkizler burcu, Yay ve Balık gibi çift bedenli bir burçtur, tatilinde iki ülkeye, iki şehre birden gitmek isteyebilir. Olmazsa olmalıda kitaplarıdır.

Yengeç burcu ve tatil

Duyarlı Yengeç insanları en çok su kenarında tatil yapmaktan mutlu olurlar. Yengeç burçlarının çoğu evlerinden fazla uzaklaşmak istemezler. Evlerine yakın deniz, göl kenarları, onlar için ideal tatil yerleridir. Büyük lüks oteller yerine küçük oteller, içinde mutfağı olan Tatilde, o yörenin pazarından aldığı sebze ve baharatlarla yemekler yapabilirse çok mutlu olacaktır. Kendini ne kadar çok evinde hissederse, gittiği yerde o kadar çok rahat eder. Tutumlu Yengeç fazla hesaplı turlarla tatile çıkmak ister.
 

Aslan burcu ve tatil

Günlük yaşantısında bile lükse meraklı olan Aslan burcu, tatil söz konusu olduğu zaman en değişik, en harika tatil için tüm parasını birden harcayabilir. Rahat edemeyeceği, bir tatilin anlamsız ve sıkıcı olduğuna inanır. Aslan toplum insanıdır, kalabalıktan hoşlanır. Aslan insanı nasıl yaşanması gerektiğini iyi bilir. Aslan insanı nereye giderse gitsin parasının yettiği en lüks otelde en iyi servisi almak ister. Issız bir tatil yöresi ona göre değildir. Zengin kültürleri olan kalabalık şehirler onu çeker.
 

Başak burcu ve tatil

Başak, zeki, entelektüel, iletişimci, enerjik ve aynı zamanda üretici bir burçtur. En uygun fiyatlı tur ve otelleri araştıracak, eğer yabancı bir ülkeye gidiyorsa o ülkenin dilini biraz öğrenecek, kültürü hakkında bilgi toplayacaktır. Sağlığına düşkün Başak burcu, uzak ülkelere gidemiyorsa, yakınlardaki kaplıca gibi yerlere giderek yenilenebilir. Buralarda doğa içinde yürüyecek, masaj, sauna, parafin maskeleri ile baştan aşağı temizlenecek, arınacak, dinlenecek ve kendini harika hissedecektir.

 

Terazi burcu ve tatil

Oldukça sosyal olan Terazi insanı, tatil için büyük bir şehri ya da hareketli bir tatil yöresini tercih eder. Konforlu ve rahat bir ortamda olmayı sevdiğinden, çadırda bir tatil ona göre değildir. Terazi’ye kamp yapmaktan bahsederseniz faksı ve kablolu TV’si olmayan bir otel demek istediğinizi zannedebilir. Terazi burcu, müzeleri, sanat galerilerini dolaşmayı, alışveriş yapmayı sever ve gece hayatından çok zevk alır. Onun için tatil demek, kalabalık ve neşeli insanlarla bir arada eğlenmek demektir.
 

Akrep burcu ve tatil

Akrep burcunun özel hayatı çok önemlidir. Issız, sessiz, sakin, kimsenin olmadığı bir ada, tatil yöresi ya da özel bir tekne tam ona göredir. Yengeç ve bir su burcu olan Akrep, su kenarında kendini hiç bir yerde olmadığı kadar iyi hisseder. Kaldığı yerde televizyon ve telefon olmasa da olur ama oda servisine ihtiyacı vardır, şampanya içebilmeli ve kendi müziğini dinleyebilmelidir. Onun için tatil yenilenmek demektir. Yetmiyorsa deniz ya da göl kenarında kitap okuyarak, balık tutarak dinlenebileceği sakin yerlerde tatil yapmalıdır
 

Yay Burcu ve tatil

Yay burcunun seyahat etmeye karşı müthiş bir tutkusu vardır. Ne kadar uzak ve egzotik yerlere giderse o kadar çok heyecan duyar. Alaska’dan Kenya’ya tüm uzak ülkelere gitmek ister. Zıt burcu İkizler gibi kafaca zorlanmaya ve yeniliğe ihtiyacı vardır. Lisan konusunda oldukça yeteneklidir ve gideceği ülkenin insanları ile hiç olmazsa biraz sohbet edebilecek kadar o ülkenin dilini öğrenmek ister.

Doğada yürüyüşler, tenis oynamak, yüzmek, koşmak, at binmek ile çok mutlu olacaktır.
 

Oğlak burcu ve tatil

Oğlak burcu için en ideal tatil, dağlık bir bölgede olacaktır. Bu burç geleneklere ve tarihe önem verdiği için antik ve tarihi yerleri gezmekten büyük zevk alır. Hele arkeolojik kazılar yapılan bölgelere gitmek hayatinin unutulmaz anıları olacaktır. Oğlak insani eski, büyük ve geleneklerini koruyan otellerde kalmaktan büyük zevk duyar. Oğlak burcu doğada dere tepe yürümeye bayılır. Bu yanındaki insanı çıldırtabilir. Seyahatinde işle ilgili bir fırsat yakalayabilirse tatil daha da zevkli olacaktır.


Kova burcu ve tatil

Kova burcu sıradan bir tatil, maceracı ve bağımsız ruhlu Kova burcunu sıkacaktır. Dünya kültürlerine, toplumların sosyal yapılarına ilgi duyan, entelektüel Kova, büyük sosyal değişimlerin olduğu Rusya, Çin, Hong Kong ya da Berlin gibi yerleri tercih ederler. Kova burcu bilgisayarı olmadan yasayamaz,. Diz üstü bilgisayarını her yere taşır, Bağımsız ruhlu Kova insaninin açık alanlara ihtiyacı vardır. Her dakikası planlanmış turlar ona göre değildir. Kendi programını kendi yapacağı bir tatili tercih eder.

Balık burcu ve tatil

Balık burcu insani iflah olmaz bir romantiktir. Tatilinden iyice zevk alabilmesi için biraz fantezi olmalıdır. Gerçek, günlük hayata benzeyen sıradan bir tatil ona göre değildir. Su elementi Balık için en iyi tatil, ada ve deniz kenarında olandır. Dalga seslerinin duyulduğu, deniz manzaralı küçük bir otel, hassas Balık insanini rahatlatacak ve sakinleştirecektir ve sahilde uzun yürüyüşlere çıkmayı tercih edecektir. Tekne kiralamak harika bir fikir olacaktır, fotoğraf makinesi ile hatıra  fotoğraflar çekecektir.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler