Can Erzincan TV'den "Türksat'tan çıkartılacak" söylentileri için açıklama

Havuz Medyasında iktidara yakın gazetelerin internet sitelerinde İstanbul Başsavcılığı'nın Can Erzincan TV'nin Türksat ve Kablolu TV'den çıkarılması yönünde talepte bulunduğunu yazdı. Can Erzincan TV Yönetim Kurulu Başkanı Recep Aktaş'tan konu ile ilgili açıklama geldi.

Yayınlanma: 12.06.2016 - 13:06
Abone Ol google-news

Havuz medyasının "FETÖ/PDY örgütüne hizmet etti" diye suçladığı ve muhalif yayınlarıyla dikkat çeken Can Erzincan TV'nin Türksat ve Kablolu yayından çıkarılması için İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığından talep geldiği iddia edildi. İddianın sahibi ise yine Havuz medyası oldu.

Konu ile ilgili Yönetim Kurulu Başkanı Recep Aktaş Cumhuriyet'e yaptığı açıklamada, böyle bir bilginin kendilerine gelmediğini, bununla ilgili bir resmi yazının da kendilerine ulaşmadığını söyledi.

"İddiayı biz de sizin gibi Havuz medyasındaki haberlerden öğreniyoruz" diyen Aktaş "Her zamanki gibi havuz medyasının haberlerinden bir tanesi. Şuanda bize gelen bir resmi yazı yok. Ancak yarın ne olur bilinmez. Haberlerde geçen iddialar da mesnetsizdir. Algı yönetimi yapılıyor. Bununla da hukuksuz bir uygulama temize çıkarılmaya çalışılıyor" şeklinde konuştu.

Yönetim Kurulu Başkanı Recep Aktaş bilindiği gibi daha önce de muhalif yayınlar yaptıkları için tehdit edildiğini söylemişti


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler