Çanakkale'de termik santralde patlama: 1 ölü, 1 yaralı

Çanakkale'nin Çan ilçesinde, bir termik santrale ait kazan binasında bakım onarım çalışmaları sırasında basınçlı su hattında meydana gelen patlama nedeniyle bir işçi yaşamını yitirdi, bir işçi yaralandı.

Yayınlanma: 05.11.2018 - 18:43
Abone Ol google-news

<video:1132255>

 Çanakkale'de 18 Mart Çan Termik Santrali'ne ait kazan binasında bakım onarım çalışmaları sırasında basınçlı su hattında patlama meydana geldi.

Hattan fışkıran basınçlı suyun isabet ettiği  Ferdi Mutlu hayatını kaybetti, ağır yaralanan Onur Terzi ise Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesinde ameliyata alındı.

ÇANAKKALE VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

Çanakkale Valiliği'nden yapılan açıklamada, olayın saat 17.35'te, santralin kazan dairesi basınçlı su hattında meydana geldiği belirtildi.

Hatta, henüz bilinmeyen nedenle meydana gelen iş kazasında bir işçinin hayatını kaybettiği, bir işçinin ise yaralandığının ifade edildiği açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Yaralı işçimiz ambulansla Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesine kaldırılmıştır. Olayla ilgili olarak Çan Cumhuriyet Savcılığınca adli işlemlere başlanılmıştır. Hayatını kaybeden işçimize Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı, yaralı işçimize acil şifalar diliyoruz."

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler