Carlos: Kötü bir dönem geçiriyoruz

Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ile sahasında yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Yayınlanma: 06.12.2014 - 14:29
Abone Ol google-news

Kulüp tesislerinde teknik direktör Roberto Carlos yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, top kapma ve açma-germe hareketleriyle başladı. İdman, pas çalışmasıyla devam etti.

Tedavi için İstanbul'da olan İbrahim Toraman'ın katılmadığı antrenmanda, Burhan Eşer ve Abdurrahman Dereli de takımdan ayrı çalıştı.

İdman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Carlos, "Kötü bir dönem geçiriyoruz, bunları düzelteceğiz ve artık galibiyetler de gelecektir" dedi.

Carlos, sivil toplum kuruşlarının ziyaretlerini değerlendirerek, "Bu ziyaretleri galibiyete çevirmemiz lazım. Her zaman bize ziyarette bulunan, enerjisini bize getiren insanların yanımızda olması güzel, biz de artık bunların sevgisini, desteğini galibiyete çevireceğiz" diye konuştu.

İdmanı, Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, Başkanvekili Erdal Sarılar ve Asbaşkan Faruk Taşseten de takip etti.

Sivas Tokatlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Altay ve yönetim kurulu üyeleri ise Carlos ve futbolcuları ziyaret ederek, başarılar diledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler