Cesur ve güçlü

Ranger ileri teknolojisi, gelişmiş motorları ve üstün yakıt verimliliği ile pick-up segmentinde fark yaratacak.

Yayınlanma: 16.05.2016 - 07:08
Abone Ol google-news

Ford SYNC2 Sistemi, 8 inç renkli dokunmatik ekran, geri görüş kamerası, çift ekranlı renkli ve fonksiyonel TFT gösterge paneli gibi teknolojilerinin yanı sıra, Euro NCAP’ten 5 yıldız alan tek pick-up olma unvanını da koruyan Ranger segmentinin yıldızı olmak için yeniden sahneye çıkıyor. Yeni Ranger optimize edilmiş yakıt ekonomisi sunarken güçlü çekiş ve yük kapasitesinin yanısıra suda ilerleme özelliğiyle dayanıklılıktan ödün vermiyor.

Güçlü motor seçenekleri

Yeni Ranger’ın geliştirilen dizel motor ailesinde XLT versiyonu ile birlikte sunulan, 160 beygir gücündeki en yeni 2.2 litre TDCi motoru önceki neslin 150 beygir motoruna göre daha yüksek performans sergiliyor. 4x4 Wildtrak modeli ile sunulan, dizel motor ailesinin en güçlüsü 200 beygir gücündeki beş silindirli 3.2-litre TDCi motoru ile performans en üst seviyeye çıkıyor. 4x2 ve 4x4 modelleri altı ileri manuel ve otomatik şanzımanla müşterilere sunuluyor. Wildtrak modellerinde ise 3.2 litrelik 200 beygir motor ve 4x4 otomatik şanzıman standart olarak sunuluyor.

Otomatik Vites seçeneği

Yakıt ekonomisinde %17’ye varan iyileşme 160 beygir güç üreten motora sahip, 4x2 çekiş sistemi ve manuel şanzıman kombinasyonu ile birlikte sunulan XLT modelinin 100 kilometredeki ortalama yakıt tüketimi 6,8 litre. 4x2 çekiş sistemine sahip otomatik şanzımanlı XLT modelinin 100 km’deki yakıt tüketimi ise 7,8 litre. 4x4 sistemi ile de gücü verimlilikle birleştirmeyi başaran Yeni Ranger’ın 2.2L. TDCi 4x4 Manuel XLT modelinde 100 kilometrede 7.1 litrelik bir ortalama yakıt tüketimi değeri sunulurken, otomatik şanzımanlı versiyonunda bu 8.0 litreik değere ulaşıyor. 3.2 litrelik motor ve otomatik şanzıman kombinasyonuna sahip 200 beygir güç üreten Wildtrak modelinde ortalama yakıt tüketimi 100 kilometrede 8,9 litre.

Beklentileri karşılıyor

Yeni Ranger XLT modellerinde sunduğu otomatik vites seçeneği ile 4x2 ve 4x4 segmentinde rekabette öne çıkıyor. Otomatik şanzımana sahip XLT versiyonunda sunulan geri görüş kamerası, çift ekranlı renkli TFT gösterge paneli gibi teknolojiler ile 4x2 XLT AT ve 4x4 XLT AT modelleri Premium pick up segmentindeki beklentileri fazlasıyla karşılayacak seviyede.

80 cm derinliğe kadar suda ilerleme kabiliyetiyle sınıfının lideri ve yerden 23 cm yüksekliğe sahip olan Ranger en zorlu arazi koşullarıyla kolayca başa çıkabilecek şekilde tasarlanmış. 28 derecelik yaklaşım açısı ve 28 derecelik uzaklaşma açısı, sürücülerin dik engelleri aşarken rahat hissetmesini sağlıyor. Ranger 3.500 kilograma kadar yük çekme ve 1.260 kilograma kadar yük taşıma kabiliyetiyle dikkat çekiyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler