Chedjou'dan anlamlı 'Sultanahmet' mesajı... Takdir topladı

Galatasaraylı Aurelien Chedjou'nun dün Karşıyaka'ya attığı gollerden sonraki sevinci akıllarda soru işareti bırakmıştı ama Kamerunlu oyuncunun terör olaylarına dikkat çekmek için yaptığı ortaya çıktı.

Yayınlanma: 13.01.2016 - 09:29
Abone Ol google-news

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu 4. maçında Karşıyaka'yı 3-1 yenen Galatasaray'da Aurélien Chedjou, attığı 2 golle maçın yıldızıydı.

Tecrübeli savunma oyuncusunun attığı gollerden sonraki sevinci akıllarda soru işareti bırakmıştı ama Kamerunlu oyuncunun terör olaylarına dikkat çekmek için yaptığı ortaya çıktı.

Galatasaray ile Karşıyaka arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında Chedjou 2 kez rakip fileleri havanlandırırken gol sevincinde '34' işareti yaptı.

Bu işareti yaşanan terör olaylarına tepki göstermek ve üzüntüsünü ifade etmek amacıyla yaptığı öğrenildi.

Sosyal medyadan paylaştı

Tecrübeli oyuncu maçtan sonra kendisine ait sosyal medya hesabından fotoğraf paylaşarak neden bu işareti yaptığını açıkladı. Chedjou paylaştığı fotoğrafta, "Gol sevincimde İstanbul'da yaşananları hatırlatmak için 34 sayısını yaptım. Bu şehri ve insanları seviyorum. Daha önce dediğim gibi Türkiye'de ve tüm dünyada barış diliyorum." mesajını ekledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler