CHP Mersin Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Seçer projelerini açıkladı

CHP Mersin Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Vahap Seçer, belediye başkanı seçilmesi halinde yoksul çocukların evlerine her gün süt göndereceğini, belediye otobüsü ve su ücretlerini düşüreceğini belirterek “Bunlar halkın parasıyla yapılacak işler. Halkın parasını halka geri vereceğiz” dedi.

Yayınlanma: 07.02.2019 - 21:24
Abone Ol google-news

Seçer, seçim çalışmaları kapsamında dün Eğriçam Mahallesi’nde yurttaşlarla bir araya geldi. Burada konuşan Seçer, Mersinlilerin desteklerini beklediğini söyleyerek, “Ben belediye başkanı olduğum zaman vatandaş, ‘Vahap Seçer adaletlidir. Fakiri, garibanı ezdirmez. Onun kapısından hırsız, arsız giremez’ diyecek. Beni tanıyanlar bunu söylüyor zaten. Seçimde iki değerli rakibim var. Biri İyi Partili, biri MHP’li. Adayı bulunmayan AKP’li seçmenin de oyuna talibim. HDP’li seçmenin de oyuna talibim” dedi.

120 proje

İki yıldır proje ekibiyle çalışarak 120 proje geliştirdiklerini belirten Seçer, “Fakiri, öğrencileri, yaşlıları, kadınları ilgilendiren projeler hazırladık. Ulaşım daha indirimli olacak. Belediye otobüsünün zararını karşılayacağım. Yoksul mahallelerde çocuklara süt dağıtacağız. Sütler ücretsiz olarak evlerine kadar götürülecek. Su fiyatlarını düşüreceğiz. Mezar yerlerini ücretsiz tahsis edeceğiz. Bunlar halkın parasıyla yapılacak işler. Halkın parasını halka geri vereceğiz” dedi. Mersin Eczacı Odası ve Güney Ecza Kooperatifi bileşenleriyle de görüşen Seçer, “Beni izlerken siyasi gözlükle bakmayın. CHP’liyim. Partide her görevde de bulundum ama çok statükocu biri olmadım. Dünya görüşü sola yakın olan, sosyal demokratım. Beni merkezde bir siyasetçi olarak görün. AKP’li beni asla rahatsız etmez. Onun Tayyip Erdoğan’a olan sevgisinden rahatsız olmam. HDP’li asla beni rahatsız etmez. Onun Kürt sorununa bakışı beni rahatsız etmez. Benim belediye başkanlığımda herkes kendini iyi hissedecek” ifadelerini kullandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler