CHP'den olağanüstü kongre açıklaması

CHP Küçükçekmece İlçe Başkanı Kemal Çebi ve Bağcılar eski İlçe Başkanı Ali Uçar, "İl Kongresi yapılması için Olaganüstü toplanma çalışmaları var, ancak zaman ve şartların uygun olmadığını düşünüyoruz" dedi.

Yayınlanma: 14.10.2011 - 16:30
Abone Ol google-news

Küçükçekmece İlçe Başkanı Kemal Çebi ve Bağcılar eski İlçe Başkanı Ali Uçar, olağanüstü İl Kongresi toplanması ile ilgili açıklama yaptılar. Çebi ve Uçar yaptıkları ortak açıklamada şunları söylediler:

"CHP İstanbul İl Başkanlığı için olağanüstü toplanma çalışmalarını Partimizin içinde bulunduğu konum gereği bu aşamada uygun bulmuyoruz. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçtaroğlu'nun bir süreden beri örgüte yönelik çalışmalarının ve İstanbul'a özel ilgi göstermesi de dikkate alındığında Genel Başkanımıza ve oluşturmuş olduğu yeni İl Başkanı ve yönetimine zaman tanımak ve destek olmak gerektiği düşüncesindeyiz. Parti içi demokrasimizin çalışarak tüm parti vicdanını rahatlatması için biran önce Tüzük Kurultayına yönelik çalışmaların başlatılması ve kurultayın toplanarak bu işlevini yerine getirmesini bekliyoruz. İstanbul İl Kongre delegelerinin olağanüstü toplanma çağrılarının da demokratik bir yol olduğunu da kabül ediyor ancak İstanbul İl kongresi için zaman ve şartların uygun olmadığını düşünüyoruz."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler