Craft Oyunculuk Atölyesi'nde Çağ Çalışkur

Oyun oynamayı seven herkese açık olan CRAFT Oyunculuk Atölyesi'nin yeni döneminde Çağ Çalışkur ve İpek Bilgin oyunculuk dersi verecek.

Yayınlanma: 01.10.2011 - 17:48
Abone Ol google-news

Atölyede temel oyunculuğun yanı sıra dans, müzik, metin analizi, film analizi, kamera önü oyunculuğu, role hazırlık, şarkı söyleme teknikleri, dramaturji ve diksiyon atölyeleri ile yeni döneme başladı.

Sanford Meisner, Uta Hagen ve Eric Morris oyunculuk tekniklerinin çalışılacağı atölye, oyuncu, oyuncu adayları ve eğitmenlerin kendilerini keşfetmeleri ve yeteneklerini geliştirmelerini amaçlıyor.

C. Gustav Jung’un; "Yeni bir şey yaratmayı başarmak, akılla değil insanın içinden gelen oyun oynama güdüsüyle olur. İnsan sevdiği şeylerle oynar." Düşüncesini paylaşarak katılanlara özgürce üretip, çalışabilecekleri bir mekan sağlamak amacıyla kurulan CRAFT, aynı zamanda İpek Bilgin, Meltem Cumbul ve Yıldırım Fikret Urağ gibi isimlerin düzenleyeceği atölye çalışmalarına da ev sahipliği yapıyor.

CRAFT Oyunculuk Atölyesi’nde İlk etabı dört ay sürecek olan çalışmalarda; İpek Bilgin - Çağ Çalışkur oyunculuk, Bahadır Efe dans, Murat Garibağaoğlu role hazırlık, Gökçe Ceren Akyıldız 3-12 yaş grubu çocuklara yaratıcı drama ve yoga, Başak Erzi dramaturji, Mert Küçükaksoy şarkı söyleme teknikleri üzerine atölyeler gerçekleştirecektir.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler