Cumhuriyet ve Le MONDE diplomatique bir arada! İlk sayı 3 Şubat'ta Cumhuriyet ile birlikte...
Dünyanın iki referans gazetesi Cumhuriyet ve Le MONDE diplomatique işbirliğine gitti. Le MONDE diplomatique'in Türkçe ilk sayısı 3 Şubat'ta Cumhuriyet ile ücretsiz

Dünyanın iki referans gazetesi Cumhuriyet ve Le Monde Diplomatique işbirliğine gitti.
İşbirliği sözleşmesini, Paris’te Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Aykut Küçükkaya ile Le MONDE Diplomatique Genel Müdürü Serge Halimi imzalamıştı.
Le MONDE Diplomatique, anlaşme çerçevesinde Türkiye’de Türkçe basılacak ve ayda bir Cumhuriyet’le birlikte ücretsiz olarak okurlarla buluşacak.
Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Aykut Küçükkaya, “Le Monde Diplomatique ile yapılan işbirliğinin basın dünyamıza büyük katkı vereceğini düşünüyoruz. Şubat, ayıyla birlikte her ayın ilk pazartesi günü Le Monde Diplomatique’i Cumhuriyet Gazetesi ile birlikte ücretsiz olarak vereceğiz. İlk sayımız 3 Şubat Pazartesi günü okurlarımızla buluşacak. Okurlarımız ve Türkiye, dünyanın saygın gazetelerinden Le Monde Diplomatique’de yer alan analiz ve makaleleri Türkçe olarak okuyacaklar. Okuyucularımız böylece dünyada yaşanan gelişmelere detaylı ve farklı analizlerle ulaşma şansı yakalayacaklar. Bu işbirliğinin Türk ve Fransız basın dünyası arasındaki ilişkileri güçlendireceğine inanıyorum” dedi.
Le MONDE diplomatique Genel Müdürü Serge Halimi ise şunları söyledi: “Cumhuriyet Gazetesi ile yapılan işbirliği bizleri mutlu etti. Le Monde Diplomatique uluslararası bir yayın organı. 30 ülkede, 20 dilde yayın yapıyorduk. Şimdi Cumhuriyet’le birlikte 31 ülkede 21 dilde yayın yapıyor olacağız. Türkiye’nin köklü ve bağımsız gazetesi olan Cumhuriyet’in vermiş olduğu demokrasi mücadelesinin her zaman yanında duracağız.”
Video Haberler
-
Çöp evde bulunan çocuktan iyi haber
-
Altay'dan Nebati'ye: Haberleri izle
-
Antalya'da banka müdürü rehin alındı!
-
Erdoğan mevsimsel demişti fiyat düşmedi
-
Yunanistan’da yolcu uçağının alçak inişi nefes kesti
-
Daracık sokakta çocuklara dehşeti yaşattı
-
'Bu yapılan alçaklıktır'
-
Otobüs bir anda alev aldı; 74 kişi ölümden döndü!
-
Kaybolan eşi ölü bulundu, 'İçim yanıyor' diyerek gözyaşı
-
Büyükçekmece'de feci motosiklet kazası
En Çok Okunan Haberler
-
Kimlik ve ehliyette yeni dönem!
-
Erdoğan'a kötü haber: Fark attı!
-
Antalya'da banka müdürü rehin alındı
-
Emekli promosyonuna haciz mi geliyor?
-
Demirler İETT otobüsüne düştü
-
Atama kararlarına Nurcu rektörden tepki
-
'Bay Kemal' için harekete geçtiler
-
Trafik sigortası primlerine zam yapıldı!
-
YSK Başkanı'ndan seçim açıklaması
-
En yüksek oran hangi partide çıktı?