Deniz Baykal'dan Erdoğan görüşmesinin içeriği ile ilgili yeni açıklama

CHP'lideri Kılıçdaroğlu'nun Erdoğan ile Baykal arasındaki görüşmeye ilişkin "Ayrıntı bilmiyorum" açıklaması sonrasında Baykal'dan görüşmenin içeriği ile ilgili yeni açıklama geldi.

Yayınlanma: 19.06.2015 - 16:46
Abone Ol google-news

Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ın Dışişleri Konutu’nda yaptığı görüşmeye ilişkin “Ben de çok ayrıntı bilmiyorum” demişti. Baykal'dan konuşmanın içeriği ile ilgili yeni bir açıklama geldi. 

Deniz Baykal, Erdoğan'ın Baykal’a "20 milletvekiliyle gelirseniz, AKP ile koalisyon yapılır, hükümeti kurma görevini de size veririm" dediği iddialarına, "Kesinlikle böyle bir konuşma geçmedi" karşılığını verdi. Baykal, bu iddialar üzerine şunları söyledi:

"SİYASİ GELECEĞİMLE İLGİLİ KONUŞMA OLMADI"

"Sayın Erdoğan’la konuşmamızda tek kelime bile olsa böyle bir şey konuşulmadı. Siyasi geleceğimle ilgili hiçbir konuşma geçmedi. Beni işin içine sokacak hiçbir model önerisi olmadı. Yaptığımız görüşme sırasında Sayın Erdoğan’ın bana böyle bir teklif yapmış olabileceğini ya da benim böyle bir teklife muhatap olduğumun kendi partililerimiz tarafından konuşulması, düşünülmesi daha acıdır.”

BAYKAL, KAPSAMLI AÇIKLAMA YAPACAK

Baykal, Erdoğan’la yaptığı görüşmeden sonra ortaya atılan ya da kulislerde konuşulan iddialara karşı kapsamlı bir açıklama yapacağını söyledi. Bunun ne zaman olacağı sorusuna ise “her şeyin bir zamanı var” demekle yetindi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler