Derbilerde ilginç istatistik, ev sahibi kazanamıyor!

Süper Lig’in 24. Haftasında Kadıköy’de oynanan derbi mücadelesi yine deplasman ekibinin galibiyeti ile sonuçlandı. İstatistikler Galatasaray – Fenerbahçe derbilerinde ev sahibinin zorlandığını gösteriyor. Fenerbahçe Kadıköy’de rakibini en son 2016 yılında mağlup etmeyi başarırken Galatasaray ise Fenerbahçe’yi 2014’ten beri Türk Telekom Stadyumu’nda yenemiyor.

Yayınlanma: 07.02.2021 - 11:18
Derbilerde ilginç istatistik, ev sahibi kazanamıyor!
Abone Ol google-news

Kadıköy’de rakibini 2 sene üst üste mağlup etmeyi başararak seriyi adeta tersine döndüren Galatasaray, aynı başarıyı kendi sahasında göstermekte güçlük çekiyor. Sarı kırmızılı ekip Fenerbahçe’yi 7 senedir evinde mağlup edemiyor. Son olarak 2014 yılında ezeli rakibini Wesley Sneijder’in golleri ile 2-1 mağlup eden Cimbom o günden beri iç sahada Fenerbahçe galibiyetine hasret. 

ASLANTEPE BERABERLİK KOKUYOR

Aslan Fenerbahçe’yi yenemese de rakibine 3 puan vermiyor. Galatasaray’ın Türk Telekom Stadyumu’nda son galibiyetini aldığından beri geçen 7 senede Fenerbahçe Türk Telekom Stadyumu'nda sadece 1 kere kazanabildi. Kalan 5 mücadele ise beraberlik ile sonuçlandı.

FENERBAHÇE KADIKÖY’DE KAZANAMIYOR

Fenerbahçe’nin Kadıköy’de Aslanın bileğini büktüğü son sezon ise 2016-2017 sezonu. Fenerbahçe, 2016’da oynanan müsabakayı Robin Van Persie’nin kaydettiği iki gol 2-0 ile kazanmıştı. 2016’dan bugüne ezeli rakibini Kadıköy’de 4 defa konuk eden Kanarya, bu maçların ikisini beraberlikle kapatırken kalan ikisinde ise rakibine mağlup oldu. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler