Domuz eti olup olmadığını anlamak için...
Kazakistan'da bilim adamları, yiyeceklerde domuz eti olup olmadığını anında test edecek bir alet geliştirdi.
Haftalık Mefapolis gazetesinin haberinde, geliştirilen plastik çubukla, sadece domuzlarda bulunan moleküllerin tespit edilebildiği belirtildi.
Haberde, bazı aşçıların yemeği daha ucuza getirebilmek için sığır etine domuz eti karıştırdığına işaret edildi.
En Çok Okunan Haberler
- Son anket: AKP eridi, fark kapanıyor
- Adliyede silahlı saldırı: Ölü ve yaralılar var!
- Ayşenur Arslan’ın Colani ile ilişkisi
- Serdar Ortaç: 'Ölmek istiyorum'
- Hatay’da yaşayan Alevi yurttaşlar kaygılı
- Köfteci Yusuf'tan gıda skandalı sonrası yeni hamle
- NATO Genel Sekreteri'nden tedirgin eden açıklama
- İBB'den 'Pınar Aydınlar' açıklaması: Tasvip etmiyoruz
- İmamoğlu'ndan 'Suriyeliler' açıklaması
- Edirne'de korkunç kaza