Domuz eti olup olmadığını anlamak için...
Kazakistan'da bilim adamları, yiyeceklerde domuz eti olup olmadığını anında test edecek bir alet geliştirdi.

Haftalık Mefapolis gazetesinin haberinde, geliştirilen plastik çubukla, sadece domuzlarda bulunan moleküllerin tespit edilebildiği belirtildi.
Haberde, bazı aşçıların yemeği daha ucuza getirebilmek için sığır etine domuz eti karıştırdığına işaret edildi.

En Çok Okunan Haberler
-
Kayda Geçsin ekibinin yeni adresi belli oldu
-
Bakanlık, ünlü bal markasını ifşa etti
-
Gece kulubünde büyük facia
-
Devlet Bahçeli neden fotoğraf vermiyor?
-
Tadilat için gelen usta cinayete kurban gitti!
-
Mezunlardan dikkat çeken 'diploma' açıklaması
-
CHP birinci, o parti MHP'yi yakaladı!
-
Çocuk koruma altında, anneye soruşturma!
-
Bahçeli'den 'kurucu önder' açıklaması
-
TGS çalışanı -25 derecede unutuldu!